mjukiskläder och emma dag

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag funderar över vad jag ska göra.. Har inte haft någon skola idag så de är gött=), men har heller inte pluggat knappt något alls=( så de är ju mindre bra! Sånt är livet..

Ha. nu vet i sjutton vad jag ska göra:S.. antingen blir det plugga eller tvn?

see ya!


Jag känner mig duktig idag;)

Hej hopp=)
Idag har jag varit i skolan ganska mycket. Känner mig allmänt duktig även fast att jag inte varit så effektiv:P men hann ju med en hel del andra saker också..
Har insett att jag nästan fyllt ett helt block på den månaden vi gått i skolan! (på BARA organisations och informationsläran) Det är ungefär lika roligt som det låter!

Tillbaka till pluggandet. see ya!
 hahah, gammal bild på mig och syster yster

NEJ

Jag har fått ett arbetspass på samma dag som jag har en tenta.. vad ska jag göraa!? det värsta är att det är mitt fel!! nää.. men får la ringa sen och fjäska lite;) hahha. NU ska jag lyssna på NO STress. Jag är verkligen på konstigt humör idag:P


Lite förkylld, men annars är livet rätt bra!

Kom upp redan halv tio i morses. Ganska bra för att vara söndag! Igår var det en väldigt lugn kväll =) Käkade thaimat och kollade på tv med mamma , pappa och mormor. Vaknade dock klockan 6 på kvällen igår, hahha.

I fredags var jag ute med klassen och festade tills klockan 10 (på morgonen alltså) när jag kom hem från gbg. Sjukt kul! Tråkigt dock att vi bara blev 6 pers, men vem bryr sig? det var ju en lyckad kväll;)

Solen skinner
himlen är blå
vad det är skönt att leva då
nää.. nu blir det duschen och sen ska jag ut i solskenet;)


Trött som attan,trots kaffe!

Sitter vid datán och chillar. Himla gött faktiskt! Lyssnar på ashley tisdales nya skiva =) Måste verkligen köpa den ! Älskar verkligen hennes musik, bra texter och härligt rokig stil.. Om jag ska vara ärlig tror jag faktiskt att hon är min idol:P!!

Har inte gjort mycket idag. Typ pluggat , varit i skolan... Roligt liv jag har, hahah
Funderar på att ringa aida och gå ut och gå med henne en sväng! Tror faktiskt det vore bra att röra på sig lite, men är också sugen på att träna ordentligt... Finns dock inga roliga pass så i sånna fall blir det gym:(

Hmm.. finns det så mycket mer att säga?.. eller föresten i morgon blir det utgång=) funderar på att gå ut nykter, men får se hur det går;P.. hahha

 Jag och syrran hade tråkigt så vi tog kort.. (igår kväll alltså)

summer is back.. för en dag i alla fall=)

Idag har det verkligen varit toppen väder, så himla gött! Hoppas det blir likadant i morgon.. men man vet ju aldrig, har inte dödat några spindlar så chansen är stor;)

Annars har det väll inte hänt så mycket. Har gymmat lite och varit i skolan, nu sitter jag och pluggar/kollar på youtubeklipp av ashley tisdale. gillar verkligen hennes stil!=)


Money money money

Har nog insett att jag får vänta med lägenhet..har för höga krav och för liten ekonomi..=( man vill ju inte bo i ett rukel och jagvill inte ta lån.. Nää, mitt rum här hemma är ju trots allt ganska fint och jag är ju 19 så det är la ingen panik!

ligger just nu i soffan och chillar.. funderar på att träna, men blir nog holywoodfruar om en timme istället;)

 Visst är det härliga bilder jag tog i Magaluf! Man får ju lust att åka tillbaka.


nu är det måndag igen

Kan det bli en bättre start på dagen än soluppgång, yogurt med muslii och äppelbitar, skinkmacka och en  kopp grönt te=)

Idag blir det redovisning i informatik och organisationslära.. faktiskt lite roligar än vad det låter:P just nu håller vi på att göra bokföringsgrejer på datan, alltså fakturer och sånt.
Sedan jättelång håltimma och sen marknadsföring.Tänkte också försöka ta mig en sväng till gymmet senare!

 Bild från magaluf.. hatt är partytricket;)

söndag

Sitter just nu och kollar på lägenheter på blocket.. =) Det är inte så att jag tänkte flytta hemifrån än, men börjar som sagt bli sugen och om jag hittar en lägenhet som passar min ekonomi och krav snart så varför inte;)
Hittar en del bra priser dessutom, men de ligger lite för långt ifrån stan.. vilket är ett av mina krav:P

Just det har glömt att nämna att jag börjat plugga till dataekonom;) jobbar dock kvar på donken lite då och då.. som i morses t.ex. Jag började för sjutton 7 !? på en söndag...

 

 Älskar verkligen den här bilden på mig och sarah =)


I am back

Första inlägget på minst två månader! Tror jag i alla fall.. Tröttna så på bloggen förut, men nu är jag tillbaka och bättre än någonsin;)

Just nu sitter jag och väntar på att färgen i mitt hår ska bli klart=) Är typ orolig på att håret ska ramla av eftersom jag snart suttit med färgen i håret i 45 min! normalt sett brukar det typ vara 20.. men men, hoppas att det blir extra bra då;)! Kände mig nämligen lite för mörkhårig. Blondes have more funnn.. liksom:P

Ska nog springa och ta ut färgen nu, men måste bara berätta lite snabbt om Magaluf-resan! Det var verkligen två veckor av att sola, bada och framförallt pinacolada. Sjukt kul=) måste lätt göra om det nästa år;) Helt galet, vi var på partybåt, festade med basshunter, var på strippklubb(alla var lite för fulla, men vi stannade bara max 10 min) , hade en 3 meter lång orm runt halsen och gud vet vad vi gjorde mer:P

 Nää, blir det till att dra till sarah och kolla film =) ha de bra! puss


RSS 2.0