solen skinner och himlen är blå..

hej hopp i galopp=) Är det världens bästa valborg eller är det? Snacka om underbart väder och jag är ledig! Idag har jag varit duktig nog att varit på linsundersökning och fixat linser för ett halvår.. Känns riktigt skönt att ha fixat allt de så att jag slipper betala mer för linserna detta året;). hade dessutom oförändrad syn vilket är ett stort plus  med tanke på hur dåligt jag ser på högerögat!

Annars har jag lagat mat och solat(både hemma och på solarium:P.. tänke bli lite sommarfräsch;P.. eller försöka i alla fall!)

Längtar tills ikväll och kortegen.. men jobbar i morgon så det blir inget festande hur sugen jag än är på cider..:( det värsta är dock att jag har fixat ett litet lager jag tänkte ha de kommande veckorna.. men men , får vänta tills i morgon och använde det;) Ha en bra valborg så syns vi på stan!Är så sjukt avis på alla som ska ta studenten i år ! vill gå i trean igen...

slappa, sola och hänga med belms

Idag har varit en underbar dag=) Började med att jag sjön för min underbara lilla syster Frida som vi fyller 16 idag. Grattis!  Var dock inte så bra på att sjunga när jag bara hade hunnit sova 3 timmar eftersom jag jobbade natt:P..
Dagen fortsatte med ytterligare en liten sovstund och sen kollade jag på the hills. Riktigt bra stund på morgonen;)

Vid 2 tiden drog jag ner till stan och solade.. man känner ju sig lite blek så här dags på våren! och sen fixade jag tårta till plutten...
sedan var det hem en snabbis innan jag for vidare tills systemet och fixade dricka för fredagens festande=) (köpte på mig en del så nu har jag för ett tag framöver;))

Som vanligt var jag tvungen att träffa Belms en sväng;P så det blev fika på stan innan vi åkte och handlade mat tills på fredag. Och nu sitter jag här och tänker..



nya inlines och sommaren är här;)

Har Frida världens bästa syster eller vad? har köpt världens bästa present och jag vet att hon kommer älska den! perfekt födelsedagspresent;) På onsdag fyller hon 16 år och kan söka sommarjobb på donken.. hahha;P..

Annars har jag mest jobbat denna helgen och hängt med Belms(som vanligt helt enkelt) . Idag shoppade jag dock loss=) Blev en skit snygg hatt som jag ska ha på mig på fredag(första maj= fest) , två t-shirtar och väldigt heta sletna ,pösiga jeansshorts från gina tricot. Och dessutom inlines! Så det var en riktigt lyckad shopping runda=)

Hemma i soliga Sverige igen

Nu är jag tillbaks i vackra Sverige igen! Sarajevo var en mycket fin stad , men tyvärr syns det väldigt tydligt fortfarande att det har varit krig. När man kollar på de flesta byggnaderna finns det kvar hål från kriget.. I de byggnaderna som inte är nya då vill säga;) Men nån dag kommer det säkert bli ännu vackrare och finare precis som det var innan kriget.
Standarden är också helt annorlunda jämfört med hur den är i Sverige. Man kan bland annat se detta i modet.. de är lite efter om man säger så, men snygga kläder är ju inte första prioritering när man har det svårt ekonomiskt sett!¨

Jag fick som sagt en liten verklighetsuppenbarerlse(om det ens finns ett sånt namn;S) . Är bra att få en sådan ibland faktiskt , så att man verkligen ser och känner hur bra man har det!

Annars var semestern underbar! Bestod bland annat av party,tårtor;), shopping, massage och mycket annat smått och gott! Jag rekomenderar verkligen Sarajevo för det är bland annat väldigt billigt och annorlunda från i Sverige, men tror det är nödvändigt att ha med sig någon som kan prata bosniska precis som jag hade för de är inte så bra på engelska.

På stan. kolla in vad arg aida ser ut;P.. hahah
På båten;)Vi tre=)


Sarajevo here we come!

Jag är taggad till tusen;) hoppas ni också är det! Framförallt Belms och Aida. För idag är det dagen med stort d! För vi ska till sarajevo..pussar.. saknar er redan!

så var det dags att packa igen..

Tjena=) Gårdagen var skit kul!! både på förfesten, festen och efterfesten;).. aa!! Men nog om de i morgon blir det buss till Sarajevo kl 10 !! tagga =)
Gud vad kul det ska bli!!... Nu måste jag packa, handla mat, äta hos mormor, städa och allt annat.. lite stressigt, men vem bryr sig för i morgon drar vi!!=)
Ha det bäst. puss

Skit kul var det !=) Hade dock svårt att välja vad jag skulle ha på mig:P

Vi ska till Sarajevo !

Yeah! På lördag ska jag och belma, aida till sarajevo=) .. skulle bara säga det, men nu måste jag dra till jobbet!

Sol, kära sol=)

Goddagens! Sitter faktiskt inne i mitt mysiga rum. Har precis städat det så nu ser det inte ut som ett bondnedslag längre! Får plus poäng av pappa nu;) Inte helt fel!
Egentligen borde jag gå ut i det fina vädret, men får bli sen.. Jobbar natt idag så det är lite segt!

Dagens problem
Kan inga av mina och belmas snälla arbetskompisar ta min tid på lördag??? SNÄLLA:(..
(För om någon gör det drar vi till Sarajevo en vecka;) Håll tummarna!)
Gud vad kul det hade varit! Aidas familj har en lägenhet där som vi hade fått ha en hel vecka+ att det är varmt (väldigt , väldigt, väldigt mycket sol) billigt att leva och shoppa, roliga nattklubbar.. heta killar;) aaaa!!! jag vill, men ska inte bli för uppspelt ifall ingen kan hjälpa oss.. =(
Men Please!!!!!!:P


RSS 2.0