Första passet avklarat!

Äntligen är första passet på mcdonken avklarat=) .. väldigt trött! men det var kul så det är helt ok!!;)
Annars har jag lunchat med aida (thai) och tränat! =) Nu ska jag sova. trött som bara den!!

Föresten i morgon kommer sarah!!;)


Lite bilder från sist när jag och belms tränade;) alltså i onsdags;)
pusshej


Utbildning på MCdonken=)

Hejsan svejsan.. Sorry att jag inte skrivit på ett tag! Har varit fullt upp med olika saker.. plus att den ***** kamerasladden är borta!! hahha hoppas den kommer tillbaks snart , annars får jag skaffa en ny =)
Idag har jag övningskört, varit hos mormor( men han inte laga mat eftersom jag försov mig;P) och varit på utbildning (mc).. det var grymt roligt!!=) I morgon är mitt första riktiga arbetspasset! ska bli riktigt kul =)=)

nää.. nu ska jag sova så jag hinner träna i morgon=). natti natti. pusshej

Flum flum.. från belms sida

Nämn något som gjorde dig glad igår: Träffa mormor och shoppa!!=)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov!! så himla nice;P
Vad gjorde du för 15 min sedan: Hälsade på min syster som kom hem;( hahah och hennes kompisar.. jag som ville ha lugn och ro:P
Det sista du sa högt: Jag ska klippa mig kl 2=)
Det senaste någon sa till dig: Vad ska du göra idag då?
Vad har du druckit idag: Thè
Vad var det senaste du åt: smörgås
Vad var det senaste du köpte: hårfärg ;)
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Regnigt..
Godaste glassmaken: choklad!!!;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nää:P.. men man kan känna att det kan bli något senare;)
Sover du tungt: nja.. sådär
Drömmer du mardrömmar: Ibland..
Trivs du med ditt jobb: förhoppningsvis! börjar på torsdag=)
Favoritklädsel: lite olika.. men framförallt snygga tajta jeans och en sexig/snygg topp.. helst högklackat till;)
Favoritlåt just nu: Hm.. har många.. just nu är det bland annat: just dance, jason mraz,when i grow up.. m.m.
Vad ser du om du tittar till höger: En dörr
Vad gör dig glad just nu: Att sarah kommer hem =)
Vad ska du göra härnäst: laga mat!;P
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: mitt i mellan. ganska glad, men också ganska trött..
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: shorts och t-shirt .. pyjamas stile;)
Sommarplaner: inga:(..haha
Hur många kuddar sover du med: en
Morgon eller nattmänniska: Både.. lite olika beronde på humör.. men på lördag natt!!
Vad är viktigast för dig: Kompisar, familj, m.m...
Är du kittlig: JA!
Snarkar du: NIX:P
Stjärntecken: Stenbock
Äckligaste insekten: hmm...
Stökigt eller välstädat: stökigt:P
Längtar du mest efter just nu: Träffa sarah!!

Måndag och jag är ledig :P

WHOOOOO! Sista dagen på gamla jobbet är över .. så man kan säga att det är mitt x jobb. hhaha:P(flum flum) Idag behövde jag inte gå upp riktigt lika tidigt heller =), men vaknade flera gånger för att jag är van att gå upp tidigt ;(..
men men. bara jag slipper det så är jag lycklig!!!

Idag har jag fått lönen =) nice nice!! shopping ;)

Dagens planering:
* Hälsa på mormor och äta lunch med henne.
*träna
*shoppa=)
....och bara ta det lugnt, kanske sola lite

Idag är det bara 5 dagar kvar tills sarah kommer hem!!=)

Sista dagen =)..

God morgon , god morgon =)
Idag är jag faktiskt riktigt pigg.. det beror i försig på att jag somnade halv 9 igår:P har inte gjort det sedan förra året när jag sommarjobbade...heheh

Känner mig så lycklig för att det snart är över;) !!! NU kommer jag aldrig mer behöva jobba på detta jobbet igen =) whoo!!

I morgon kommer jag dessutom vara ledig och bara kunna ta det lugnt. JUST det LÖNEN kommer i morgon också, det är riktigt nice;P shopping, shopping och ännu mera shopping.
Planen för i morgon är att verkligen sova ut, äta lunch med mormor =), träna, shoppa lite och eventuellt fika med Jennifer!!:) Nice nice

Annars är det inte så mycket mer att säga.. föresten gjorde en så klantig och irriterande sak igår! skulle radera en bild på kameran och av någon konstig anledning råkades alla raderas.. HELA MIN SOMMAR är förstörd(genom bilder.. har som tur minnena kvar =)  .. Båstad, turkiet, festande och flum med belms och aida..:( grrr jajaj.. som sagt det är ingen idè att gråta över spild mjölk!

ps. endast 6dagar kvar tills sarah kommer hem!=)


Lördag och jag är uppe kl 06.30 :S

Godmorgon alla morgon pigga människor =), eller rättare sagt alla som inte somnat än:P hahah.. efterfest. whoo!! själv blir det ingen efterfest idag med tanke på att jag somnade 23 igår och gick upp nu :(.. ska till jobbet nämligen. föresten påtal om jobb, vem får sms från sin chef 06.23??? JAG!!!
Konstigt, konstigt.. var någon form av peppar sms... men så här tidigt på morgonen är man inte peppad!! (förutom om man är på efterfest då vill säga ;)

Annars ska jag jobba precis hela helgen... inte så mycket roligt att komma med..

Jo, föresten har en rolig sak att komma med!! Idag är det exakt en vecka kvar tills sarah kommer hem =)!!! Whoo. Då ska vi festa ! Natten och morgonen lång<333 det var ett tag sedan jag festade med alkohol och så nu, så det är väl på tiden ;) hahah. har sparat mig för dig! ;P

Ha en bra dag! och om jag inte hinner blogga något mer idag , ha en bra lördagskväll också ;) festa lite åt mig med! specielt du aida!... puss

aida då!!

Läste precis världens roligaste historia på Belms blogg!! Aida och belma var i gbg i går och
en kvinna kom fram till Aida och frågar hur gammal och lång aida är.. och sen frågor hon om aida vill bli model =) och då svarar kvinnan(aida alltså) nääe!!!!!!!!!!!
hahahhah:P

senaste bilden på henne, förutom de som finns på kameran:(...grrr


Äntligen Fredag och ledig hela dagen;)

så himla skönt, är ledig hela dagen!! Riktigt fredagslyx.. Har inte varit ledig på eb fredag sedan en månad.. tror jag :S hahha , ijallafall så känns det enormt gött att börja på Mcdonken nästa vecka och slippa jobba fredagar!! =) Denna helgen kommer dock vara ganska jobbig ändå .. ska jobba både lördag och söndag!!! men sen är jag klar med mitt nuvarande jobb =) =) =)..whooooooo!!!!

idag tänkte jag ha en lugn dag och inte göra något för jobbigt:P Ska nog övningsköra lite med mamma, besöka mormor och träffa några vänner =)..

Idag är det 8 dgr kvar tills sarah kommer hem!!! =)

Kamera sladden är borta :( så jag kan inte lägga upp några nya bilder..
Istället fick det bli lite gamla flum bilder på mig och frida (från i våras)

lika flum båda två...

Uttråkad...

Godmorgon =) sitter vid datorn och är extremt uttråkad!! Börjar jobba kl 13.00 i Gbg så jag har lite tid över att göra vad jag vill... borde ha sovit längre för en gångsskull;) hahha.. men nu kan jag inte somna om ..så får la göra något annat istället!!  Lyssnar lite på musik, favoriten just nu är "just dance"( sök på youtube) den är grymt bra!!;)
Längtar tills lönen kommer nu =) . på måndag då ska det shoppas!!!! whoo

Shoppinglistan:

* Träningskort
* kalender
*träningsväska
* hårfärg
* partyoutfit tills nästa lördag =) (sarah is coming!!)

Måste klippa mig också .. my goood , min lugg är extremt lång!!!

Saknar både sarah och soli nu!! (soli är i portugal och har varit där i snart en månad) old picture.. hhahah:P<333

Donken here I come!!

Jag fick jobbet på MC , så himla gött! Belms och jag kommer kunna jobba ihop nu ;) AAAaaa!! så himla glad .. föresten 10dgr kvar tills sarah kommer hem =)

puss, älskar er!!

Hej igen =)

Eftersom jag varit ledig idag så hann jag blogga två gånger på en dag!! var länge sedan jag sist gjorde det:(...intervjun gick bra (tror jag :S) de ska höra av sig..så jag hoppas!!! håller tummarna..
Annars gymade jag och belma idag;) riktigt duktigt faktiskt!! Nu attans ska vi bränna bort alla kalorier vi fått när vi fikat;Phahha ... eller rättare sagt vi kan fika ännu mer!!

Smakade den nya coca-cola igår, den var riktigt god!!=) men kan det verkligen stämma att den innehåller 0 kalorier.. då måste den innehålla något dåligt :S eller så är det super drycken ;)


Intervju!!;)

Var uppe redan 7.00 idag!! Kunde dels inte sova så mycket längre eftersom jag är nervös för intervjun, men var också tvungen att gå upp så att jag hinner till intervjun...:P hahah Men det ska nog gå bra hoppas jag!! =) Hade varit NICE att få det här jobbet!!

Annars hade jag tänkt att träffa Belms och Aida =) vad vi ska göra vet jag inte, blir antagligen fika :P.. eller kanske käka på stan;) bättre ide eller hur belms?;) (vi har fikat så mycket på sistonde!!)
Jag tänkte också söka lite andra jobb och eventuellt hälsa på mormor :)

Önska mig lycka till!!!

Helgen=)

I fredags avklarade jag sista "riktiga" dagen på jobbet! Nu är det bara några extra dagar samtidigt som jag söker andra jobb.. är väldigt trött på detta så jag måste söka som attan!!! Inte motiverad alls, men börjar kl 13.00 idag så det är inte tidigt ijalla fall =).

I fredags var jag så himla seg/trött att jag inte orkade hitta på något alls! Lördagen däremot spenderades med att åka till knalleland med Belms .. blev lite shoppat (partytoppen nedan) och belms köpte en kavaj. Efter knalle drog vi till Latte och fikade.. och hade extremt märkliga ideer;P.. hahahh , burn kalories belms!! hahhhaha....
Kvällen spenderades på trägårn även med belms, r och "emelie" hahha.. det var kul , men vi var inte kvar så länge.
Vi åkte runt i Rs bil en stund, hahha:P

Igår gick belms och jag ut och gick en sväng sen kom några av släkten i Skövde på besök och jag åt så mycket kakor att jag skulle kunna rulla fram..

Föresten Mcdonken ringde precis och jag ska på intervju i morgon!!!!! whoo;) tack belms;)


söndag

Idag har jag mesta dels legat och degat framför tv (framförallt sovit) riktig dagen efter! Det var kul igår! =) , synd bara att det inte blev någon efterfest;P.. får bli det nästa gång! ;)

Har bara en vecka kvar på jobbet nu =) , sen blir det att söka en nytt, men det ser jag framemot!

Föresten har kän mig lite onyttig på sistonde och känner för att komma iform. Denna gången på riktigt! ( intesom dagen innan balen:P)  Sarah kommer hem om tre veckor =) och därför tänkte jag fokusera på att träna tlls dess... alltså inget festande! Vill vara både iform och riktigt sugen på att festa när honom kommer;)

Aida har kommit hem=), sugen på att parta som alltid.. men gumms vänta tre veckor sen attans ska vi festa!! ;)

ha det gött, kämpa;).puss

Lördag- föräldrafritt;) hahha

Godmorgon=) idag är det lördag inte helt frl för då har jag lite tid över=) Mamma och pappa är på spa över helgen så¨jag och frida har huset för oss själva i helgen;) hahha , kännner mig som en fjortis.. haha, men det är Frida som är det:P ! Tänkte strax åka och köpa mat (köper färdigt orkar inte laga något) , hyra film .. tänkte bara slappa och mysa idag. Men ikväll då blir det party party med Jennifer!!! nice;) är laddad till tusen=)

Nu ska jag sticka, ha en grym lördag!!

Här är lite olika gamla bilder=)


har sagt upp mig!!

Tjena tjena mittbena;P..det var ett tag sedan sist! har haft fullt upp som vanligt, men saken är den att jag sa upp mig i måndags så snart kommer jag hinna uppdatera bättre=) trött på mitt jobb nu: det är inte speciellt bra betalt, dåliga arbetstider och så behöver jag pendla..:(.. men alla har varit jätte snälla, men känner att jag behöver skaffa något nytt.

Föresten måste säga AIDA jag saknar dig också!!! party party ooch ännu mera party;)

länge sen sist!!:(

Sorry, att det var ett tag sedan jag bloggade sist!! Har varit så upptagen med att jobba att jag inte hunnit något annat:( .. funderar faktiskt på att säga upp mig =(..det känns inte värt att göra det när man inte har ett liv på sidan :P hahah
ska satsa min tid nu på att söka nya jobb, träna och övningsköra!!;)

Annars har inte så mycket hänt... mormor har fyllt 75 år igår faktiskt så vi har släktkalas hela helgen! Var ute med belms och sebbs igår =) riktigt roligt!


RSS 2.0