Pms i 30 grader är inte kul=(..

Idag har varit en lång och jobbig dag. 8, 30 timmars arbetsdag i 30 grader med mens.. Blää! men jag klarade det;P.. hahah.  lyckades att inte vara allt för tjurig och arg.. tror jag. hmm?..
nu måste jag sova . upp ganska tidigt i morgon + att det blir uppsala;)


natti


I morgon blir det till att hälsa på brosan i Uppsala..

Gud vilket underbart väder det är REDAN!! Klockán är ju bara 10 i elva.. Attans att jag ska jobba idag:(, och inte nog med det jag jobbar enda tills 9 vilket innebär att solen är nere.. tur att jag har magaluf!!;)

I morgon ska jag och sarah som sagt åka och hälsa på brosan. Vi börjar med liten snabb förfest hemma hos honom och sen drar vi ut på krogen. På lördagen blir det dock grillning/förfest och sen får vi se vad som händer;) jag är taggad!!

nu ska jag fixa mig så jag hinner till varma mc :(.. lust att skolka.. men jag är duktig flicka!!!

Peace

En konstig tisdagskväll, natt och onsdagsmorgon

Vaknade för ca en timme sedan. Vi hade tänkt att gå ut i gbg igår, men när vi kom till krogen var det inget folk.. eller rättare sagt , det var 3 gubbar! Anledningen var säkert att det var tisdag:P.. men det är ju ändå sommar. hahah;)
Vi fortsatte sedan vidare och träffade en kompis på en uteservering. Jag tyckte det var mysigt! men vissa personer tyckte inte det så vi fick dra på en efterfest istället.. eller egentligen var det ingen efterfest heller.. vet inte riktigt vad det var ;P.. men vi drog därifrån ganska snabbt och käka närheten av stationen.. sen dansade vi på stationen kl halv 5 på morgonen, aldelles galet men så himla roligt! 5 kom bussen och då var det färd hemåt..

   Nää, nu ska jag gå ut och lägga mig i solen.

Inlines omgång två

En riktig mysig dag! Började med att jag tränade lite.duktigt värre!;) hahah. sen diskade jag , åt och drack lite kaffe;P.. Allmänt slapp dag helt enkelt! Träffade dock belms vid 4 och åkte lite inlines.. vi åkte inte så länge, men de var kul!


Söndag morgon, men känns som måndag...

Började dagen med en egengjord vattenmelonsdrink.. har en bok som handlar om nyttiga fruktdrinkar och i denna står det att om man blandar vattenmelon och mynta blir det en perfekt detoxdrink. Tänkte den passade perfekt eftersom jag har varit så onyttig på sistonde!

Ute är det lika tråkigt väder som vanligt;P.. Hoppas verkligen på att det blir bättre snart!!! Man längtar ju verkligen till magaluf nu..



Bästa midsommar någonsin!

  Gud vad roligt det var igår!=) Var verkligen längesen jag hade en såpass rolig utekväll! Att inte planera vad man ska göra är verkligen det bästa.

Kvällen började hemma hos mig med "förfest" , sedan drog vi till en fest här i stan.. men vi tröttnade ganska fort eftersom det var en riktig "midsommarfest". Förstår inte varför jag inte tyckte det var kul att fira midsommar på det sättet, men så var det i alla fall.. Jag , belms och aida drog oss neråt stan för att ta bussen till gbg. När vi väl kom dit tog vi taxi till trägårn vilket jag är väldigt glad för (högklackade skor är snyggt, men aj vad ont det gör!). Blev riktigt imponerad. Ett riktigt roligt ställe faktiskt  med snygga killar!;) hahah..  Efter mycket dansande och nästan ett slagsmål (aida du är så rolig) drog vi oss hemåt vi 2 tiden.. men det var nog bäst så! Börjar ju jobba snart ..


Glad midsommar!

Sitter i mitt rum me aida och belms.. Party!! Börjar verkligen bli på ge , men vi hörs i morgon! puss, festa hårt;)

Blir göteborg på midsommar

Nu är det bestämt , blir trägårn på midsommar.. Kanske inte det jag i första hand hade velat, men jag jobbar ju till klockan 4 i morgon och jobbar även på lördag så det får bli bra! Orka lägga 300 spänn på att bara komma till varberg, när jag knappt hinner njuta av det!! Kommer nog bli en riktigt lyckad kväll ändå;)



Har två bra böcker nu!

Nu är jag riktigt inne i sommarlovskänslan. Har i för sig inte sommarlov , men har ett mycket lugnare schema denna månaden så det är gött!

Ett tips på en jättebra svensk bok är:
   Har även köpt en engelskbok för jag tänkte att det alltid kan vara bra att öva på engelskan;P..Har inte hunnit börja läsa den än, men den heter i alla fall: "Remember me?" och är skriven av Sophie Kinsella.

Det är jag själv som styr över mitt liv och hur jag vill må

Jag är glad! Killar kan verkligen få en på dåligt humör, men nu är jag glad! Jag tänker skita i allt som nånsin har hänt och kolla framåt. För egentligen det är precis i början av en sommar som kommer bli alldeles underbar. Anledingen till varför den kommer bli underbar? för vi kommer göra den underbar!

Resten av framtiden kommer också bli bra för jag kan bestäma och göra precis vad jag vill med den! Det är jag som bestämer exakt hur bra den ska bli. Det är jag!! Och om det är nån som kan göra den bra så är det jag!


Uppe med tuppen eller rättare sagt uppe vid tolv.. sak samma här är jag!

Var riktigt att sova ut idag och ta det lite lugnt. Måste säga att det är lite smått konstigt.. men jag tror jag har fått träningsverk av brändbollen! Är det ens möjligt? Jag blev i för sig bränd några gånger och fick springa tillbaka, men ändå? Jag lyckades dock ta en lyra, bräna ett visst antal och träffa med det runda racket! Annars grillade vi och hade allmänt mysigt=)


Vädret började ju så bra

I morses satt jag ute och solade . Kändes riktigt sommarhetta, precis som när man är utomland... men sen. Sen började det spöregna!!! Nu sitter jag framför tvn. Vilket jag har bestämt mig att sluta med, men men om det regnar finns det väll inte så mycket mer att göra? kanske borde läsa en bok!

kvällensplaner var att grilla och spela brännboll med jobbet. Vädret gör det dock svårt,, men tror att det kommer bli en riktigt bra kväll;) Belms jobbar ju på samma ställe som mig så vi tänkte dra dit ihop!

Jennifers nagellack, visst är det coolt!;)

En bra start på dagen

Godmorgon eller rättare sagt godmiddag! Jobbade till elva igår, men kunde ändå inte somna före klockan halv ett /ett. Borde skaffa mig lite bättre vanor, men har dock redan börjat med detta.
Jag har slutat dricka kaffe flera gånger per dag! Nu är det MAX en gång per dag vilket har gjort att jag mår mycket bättre och att mina tänder är vitare.

Istället för att dricka kaffe för att bli pigg på morgonen har jag börjat med en vitamin shot varje morgon. Får ungefär samma fula min som med tequila, men detta är ju dock bra för både kropp och själ!

Från apoteket

Ska börja träna igen..

Hej hopp=) Nu är jag fixad och reda för att gå till jobbet ! Första gången på nästan en vecka.

Kom på en sak förut : jag ska börja träna igen . Kommer må mycket bättre då och jag har alltid gillat kicken när man tränat riktigt hårt!;) Och det är ju inte så jätte långt kvar till magaluf heller.. Får helt enkelt sluta kolla så mycket på tv så hinner jag både träna och njuta av vädret!  nää, nu måste jag verkligen sticka! ha det gött, pusshej

Idag är det sol ute!

Igår var första gången det var sol på länge. Det blåste väldigt mycket.. Idag är det också sol , men det har inte börjat blåsa än. Om det fortsätter så här kommer det bli en riktigt bra sommar! Det hade jag tänkt och ha oavsett vädret, men det gör det ju lite enklare..

Midsommarplanerna är troligen klara nu. Det blir först lite jobb:(.. som tur är bara till kl4, Men sen blir det hem till mig med Belms och Aida . Vi tänka laga lite mat och ha det lite mysigt. Sen blir det till att åka till varberg och festa hela natten!

  Tycker själv att jag hittat den perfekta midsommarklänningen. (från bikbok 499kr)

Släng in det i munnen, håll för näsan och svälj

Mamma är så söt! Hon har ett väldigt viktigt möte i morgon så hon har övat sitt tal på pappa och testat kläder framför mig. Hon är verkligen så rolig.Håller tummarna för henne, men vet att det kommer bra! Det är bara och göra som mitt uttryck: "Släng in det i munnen, håll för näsan och svälj". Det betyder ungefär att vissa saker gillar man inte och de gör en nervös, men det är bara att göra det. Man ska aldrig ge upp!! Det är inte personen som misslyckas som är förloraren utan den som inte ens försöker.

fick för mig att baka

Igår hade jag inget och göra så jag fick för mig att baka.. Har inte gjort det på flera år! Men det var riktigt rolig faktiskt, och gott ! Sarah gillade det till och med;) (visade er i för sig receptet igår, men ändå:P)


ohh yeah!!

Aida hittade till slut sitt pass vilket innebär att det trotsallt blir utgång. Snacka om att jag blev glad när jag fick hennes sms! Så nu är jag färdigstilad för en lång partykväll. Hoppas att det inte blir för vilt bara, eller föresten jag hoppas nog på de ändå;P..

Idag har jag faktiskt bakat för första gången på typ evigheter. Riktigt mysigt och det smakade faktiskt gott!

Sockerkaka med äppelbitar i:

3 ägg
3dl strösocker
1 1/2 dl vatten
50g margarin
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vanila

ugnen 175%. Smör en sockerform och bröa den.(en ganska liten form) . Smält vatten och margarin. Vispa äggen och sockret. Blanda resten av ingredienserna och blanda sedan i vattnet och margarinet. Skär små äppelbitar i och lägg i formen. Ska vara inne i ugnen ca 40-45min.

hinner inte lägga in bilder. NU drar jag! vi lever bara en gång, så partaloss;)

Syrran slutar nian/mamma och pappa har varit gifta i 18 år..

Igår var en riktigt bra dag! Frida hade skolavslutning vilket innebar presenter, men framförallt bananbakelse! mumsigt värre..Tycker hon har varit riktigt duktig! Jag är stolt;)

Mamma och pappa hade också varit gifta i 18 år och varit ihop i 30 år! Himla coolt om man frågar mig.

Annars blev gårdagen precis som jag hade planerat.. slapp framför tvn! Men idag tänkte jag bryta min trend genom att att dra till stan och träffa jennifer som kommit hem till Borås en sväng. Sen ska jag nog träffa sarah en sväng och efter det blir det förhoppningsvis partande med aida och belma. Om aida hittar sitt pass.. hon har i alla fall insett att det måste vara hemma  så börja LETA!!!!

Nää. nu måste jag fixa mig innan jag drar ner på stan! men hörs senare=)


pusshej

Back on track..

Äntligen mår man bättre igen! Har bara varit hemma 3 dagar från jobbet, men det har verkligen känts som en evighet! Tror det framförallt beror på att jag varit så orolig över att det var körtelfebern som kommit tillbaka. Men det var det ju INTE

Idag är planen framförallt ligga framför tvn och slappa, men i morgon blir det dock party! Det är ju lördag..
Vi hade egentligen tänkt vara hos aida och förfesta, men smart som hon är har hon tappat bort sitt pass. Inte bra! hoppas verkligen på att hon hittar det annars får vi hoppas vi har snälla vänner, eller rättare sagt vänner till vänner;)..


Saknar mina lacktajts.. Man kan verkligen inte ha dem på sommaren va?..

Några av mina favo party låtar just nu;
Britney Speares- If you seek amy
FloRida- Right round
Familjen- Det snurrar i min skalle
Katy perry- I kissed a girl
-"-  Hot ´n´cold (den låten beskriver de flesta killar jag dejtat, men framförallt en av dem!)
Metro station- Shake it
Ida corr vs. Fedde le Grand- Let me think about it

Jag har väldigt blandad smak , men det är det just det som gör det så roligt!

Det var halsfluss=)

Kom nyss hem från läkaren och det var halsfluss! Jag är så himla lycklig. Okej det lät lite konstigt, men det är verkligen så skönt att det inte är körtelfebern! Mitt liv kommer vara som vanligt igen och jag slipper gå igenom "den där jobbiga perioden" igen!

Tänkter dock stanna hemma i morgon och sova ut . Kan behöva ta det lugnt och få bort febern.
På lördag lär jag dock lämna sängen! Blir nog krogen, men ska försöka ta det lugnare och försöka undvika alkoholen så gott det går. Någon cider slinker säkert ner , men thats it!



Min söta lilla syster hade lagt in dessa bilder på min dator. visst var de coola !? Hon är egentligen blondin, men färgar det.. Pågrund av att hon passar i det har jag också fått lust att testa en ny färg. men jag är lite feg!
Själklart har hon på sig mina kläder som vanligt och tog självklart korten i mitt rum.. hahha.

-Tshirten från H & M 150:-
- Jeans från gina (sletna) 399:-

Ännu en dag framför tv-n ..



På sistonde har det blivit många filmer. Vissa bra och vissa dåliga , men så är det ju med allt! Har dock hittat några filmer som jag tyckte var riktigt bra och värda att se. Den första som verkligen är ett måste att hyra eller varför inte köpa är "Taken". Den handlar om en typ av " agent" eller liknande. Än sak är i alla fall säker han har en lång erfarenhet av både döda, slåss, rädda liv m.m. Han slutade med detta jobb för att få umgås mer med sin dotter som han inte haft så bra kontakt med. Hon åker på en resa med sin kompis och under denna resan blir hon bortrövad. Det är framförallt då som filmen börjar och pappans jakt efter att hitta sin dotter.
Första filmen är sevärd för de flesta egentligen, men den andra dock är mer en tjejfilm. En riktig mysig sådan som är rolig att kolla på t.ex. en söndag. Har dock för mig att jag kollade på denna första gången på bio med en kille.. Filmen  heter i alla fall "Bröllopsduellen" och handlar om två bästa vänner som alltid drömt om att gifta sig. Allt går som planerat , båda blir förlovade samtidigt , de ska vara varandras brudtärnor.. Sen händer dock det oslagbara deras bröllops datum har blivit fel så de ska gifta sig på samma dag! Väldigt rolig film. De gör allt för att förstöra för varandra.
Sista filmen har jag faktiskt aldrig sett! Har dock sett och har de andra två hemma. Därför tror jag faktiskt den tredje också är bra.
Den tredje filmen heter alltså legally blonde 3. De andra två filmerna är riktigt sköna filmer. Man behöver tänka lagom mycket!

Rolig grej som Jag, Aida och Belms ska göra i sommar..

Egentligen grejer. Vi har i alla fall skrivit en lista på olika saker vi hade tänkt göra i sommar!

Listan;
*Grilla- Det ska väll alla göra?
*Yeskväll- Har gjort det förut, men vi glömde av det efter halva kvällen.. Man ska alltså inte säga nej till nånting under en hel utekväll. T.ex. om aida säger ska vi dricka tequila? yes. Gå fram och be om hans nummer? yes. Du fattar..
*Maskerad
*Gå på bögkväll- Det var framförallt aida som ville de..
*Sova i min lekstuga- Som när man var 15 ;)
*Pyjamasparty
*Fika i slottskogen
*Åka till halmstad
*Förfesta och basta- Aida hade visst kommit på att hon har bastu i lägenheten hon bor i !=)
*Låna mormorssommarstuga
*Åka rollerblades
*Åka till en mysig ö i göteborg som jag jobbade på i förra sommaren.
*Spela biljard- alla tre är kassa på detta .. men vem bryr sig?;P..
*Djurparken
*trampebåt


körtelfeber vs halsfluss

Idag har jag mått riktigt dåligt! Har fått stora knölar på halsen, kramp i magen , högfeber och ont i hela kroppen. Kunde verkligen inte sova i natt vilket gjorde att jag råkade sträcka min nacke också. När jag gick upp i morses var jag väldigt orolig att det skulle vara körtelfebern , men mamma tror att det lika bra kan var halsfluss så vi får väll hoppas på de!


Dagens outfit

Klänning från bikbok, jeanstajts från syrrans garderob (eller gina) , armband från www.cocoo.se 

Godmorgon

Det är inte direkt världens bästa väder idag , men vem bryr sig? Det snöar ju i alla fall inte.
Dagen är vad man gör den till! Så idag tycker jag vi ska göra den riktigt bra=)

Ps. Glömde igår att nämna att jag var och röstade för första gången! Lite spännande , men det var inte riktigt så speciellt som jag trodde det skulle va..



Underbar helg=)

Toppen humör. Toppen vänner. Bilderna får tala för sig själva;


Så har man varit på modevisning..

Tjenixen=) Trodde det skulle bli en dålig dag för att jag hittade ingen ny sladd till laddaren eller rättare sagt det kostade lika mycket att köpa en ny kamera.. men gissa vad ??.. då hittar mamma den gamla sladden (pinsamt!)..

Annars har jag tränat , solat och färgat slingor så nu ser jag prima ut inför helgens festande;)
Kom nyss hem från en modevisning han som hade den är riktigt duktig! kände dock att dagens klädsel inte riktigt passade in!;P


Så var man ledig igen..

Denna veckan är jag ledig både onsdag, torsdag och även söndag! riktigt härligt;) veckans plan började idag med en lång sovmorgon och sen lite shopping och en stund i solen.. I morgon blir det fixa sladd till kameran(kom på att det var billigare än att köpa en ny) och sen till kvällen blir det någon modevisning sarah ville gå på! Fredag och lördag blir det party som gäller .. denna gången blir det jag som tar partybilderna;)

Köpte denna snygga t-shirten idag=) Från H &M endast 150 späänn + att 25% går till kampen mot aids! Det är bra att shoppa;)


RSS 2.0