fredag=)

Idag har jag jobbat hela dagen! urrk, är sjukt trött... Men kvällen spenderade jag med att käka mcmat=) evigheter sen jag åt det sist(trots att jag jobbar på mc)!!gott.. käkat godis och bara slappat. och njutit av att vara ensam hemma=) kollat på tv.. mamma och pappa var på lena ph och orupskonsert i gbg! ( våran födelsepresent till dem) .. nu har de dock kommit hem och sa att det var skit bra. pappa är där nere nu och diggar orup skivan:P hahha..


Länge sen sist..

ett roligt skämt;P..
Hur gör man slut? 1 man svarar inte sms 2 man skickar ett brev 3 man låser ytterdörren och öppnar inte om han ringer på!

Belma saknar dig också<33

dags och vakna;P..

Sorry för den dåliga uppdateringen har jobbat en hel del på sistonde och varit för trött för att orka:P.. men  idag tänkte jag göra ett ryck;).

Idag ska jag jobba.. var egentligen inte meningen men ställde upp för en tjej på jobbet som skulle göra högskoleprovet så det är lugnt! =) får säkert tillbaka det någon annan gång;)  Är lite trött idag , men det går nog bra... mamma och pappa var ute igår;) så jag fick hämta dem.

annars ska jag nog hyra film med rebecka ikväll=) .. är dock lite party sugen, men nästa helg då attans;)!!

Föresten anna och hedda är här nu=)

Jag och frida=)

lugn helg..

Igår och idag har jag inte gjort speciellt mycket, mest slappat vilket också kan vara skönt..=) Har fått öroninflamation och måste därför äta två tabletter på morgonen och två på kvällen och mycket nässprej !! :(.. men om 5 dagar blir jag frisk igen=)

I morgon läggs mormor in på sjukhuset för hon ska opereras på måndag inte allt för rolig , men dock så bra=) NU slipper hon ha ont i höften mer =)

Annars är det inte mycket som händer i helgen .. REHABLITERING.. börjar idag med att slappa.. morgon  träna, ansiktsmask och slingor;).. NICE!!!

Ha det bäst! nU ska jag sova en sväng. natti<33
En rolig bild från aidas kalas;)

jahha.. så var sarah borta igen.. eller rättare sagt i morgon:P..

hemskt!!=(. kommer sakna till tusen, men men livet går vidare och två måndaer är inte så länge;). ha det så kul i Afrika!=) föresten fick lite bilder av henne =):
lördags efterfest;P(utan folket!)
också lördagen.. favo posen;)
världens sötaste bild på sarah!! riktig modelig.. om det är ett ord:S:P


Söndag och släktkalas=)

Gårdagen var sjukt rolig=).. har inte skrattat så mycket på evigheter! efterfesten vat verkligen toppen, grymt avslut inför din resa sarah=) ... men jag vill fortfarande inte att du ska åka!!:(.. men men två månader ska jag väll klara mig utan dig.. gjorde ju det i somras;P Vi har ju veckan på oss innan du drar också;)..Hoppas verkligen att det blir kul i afrika!!;)

Nog om fredag.. idag har jag inte gjort så speciellt mycket mest slappat och sovit;)..kom hem 8 i morses...
Släkten var dock här för att mamma och pappa fyllt år i veckan.. de fyller år samma dag! lite gulligt tycker jag=)..
Fick presenter för att jag har tagit körkort!! så det var inte så svårt att gå upp!..

sistafest bilden på mig och sarah innan hon åker:P

Slutet på en toppen dag=)

Idag har verkligen varit världens bästa dag=) .. kanknappt tro det: jag har KÖRKORT!!!! =)
Är så sjukt trött pågrund av all nervositet inför uppkörningen;P.. så tänkte faktiskt sova, redan!!
Men i morgon blir det partt;) hela natten och morgonen;).. måste ju fira!!!=)

Sov gott<333



jag har fått körkort!!!!!AA!!=)=)=)

okej, jag ska vara ärlig! det var ingen körlektion jag oroade mig för utan det var uppkörningen;) och jag klarade den!!!!!!!!! Fick körkort kl 11.30... oh, gud!! har nog inte varit så här lycklig i mitt liv förut ..förutom studenten;)..


Jag fick köra i cirka 45 min och sen åkte vi tillbaka till vägverket och parkerar och då säger hon direkt: Emma vet du vad? Du har fått körkort!!!=)



Nää, nu hinner jag inte skriva mer.. måste ut och köra!;).. ha en bra dag!.puss


önska mig lycka till!!!=)

idag är det mycket jag måste göra och rätt viktiga saker också ..så önska mig lycka till!!!=) .puss, älskar er!!!<3


RSS 2.0