det var helt galet, men ändå så jävla bra!!

go morron =).. Fy fan vilken rolig kväll det var igår!!! Det började med middag på harrys där vi satt och hade det trevligt och snackade lite.. men sen bjöd rustem(belmas kille) mig och henne på världens största/godaste/och farligaste drink!!!!!!!
Vi blev fulla på bara den drinken trots att vi köpte en till sen;P.. hahahha

Efter ett tag drog vi ner till dansgolvet där jag blev kompis med bartendern;).. hahah... Vi hängde en sväng på vip också( inte för att det var så coolt, men ändå:P) där vi fick champange, men hängde heller med bartendern;) han var så snygg!!!=)

galet galet, men jag är ju ung:P kan bli lugn när jag blir äldre!

Saken är den dock att jag ska hem till rebecka och käka ikväll så det kommer bli ute kväll idag med=)... fast ska försöka ta det lite lugnare .. får se hur det går;) önska mig lycka till!<33

okej det skulle vara gott, men är det verkligen värt det??..

På lördag har vi klarat halva månaden;) Nyttigt nyttigt och ännu nyttigare! .. hahah
Jag blir ijalla fall sån när jag verkligen har bestämt mig för något och satsat på det ett tag att jag verkligen inte har lust att misslyckas! Okej, jag erkänner en morotskaka eller lite choklad skulle inte vara fel, men är det verkligen värt det??.. NEJ!

Jag kommer inte hålla på så här nyttigt för alltid! Men tror faktiskt jag ska hålla en bättre balans mellan det nyttiga och det onyttiga=) Håller du inte med belms???

Från detta till något helt annat..fick börja jobba en timme tidigare i morses för att jobbet ringde och väckte mig.. :( Det var inte så populärt .. var helt slut när jag väl lyckades komma dit! det värsta var heller inte att jag var så trött, utan det var så himla stressigt .. ( Varför ska man käka 20 toast,. kan inte människor käka frukost hemma istället??:P..) pricken över i var att X (en kille som jag har träffat lite på krogen) var tvungen att komma förbi just när jag var som mest stressad/borta och såg hemsk ut!!! AAAAA...:(

Blev ijallafall en solstund idag också vilket var himla gött för att kunna ta det lugnt en stund och varva ner!!!=)

Aida kom ihåg att deadline på onsdag nästa vecka!! Sedan bestämmer vi resa=)

trötter...

gud.. är så himla trött idag :( började 7 i morses kan bero på detta .. :P..
Förutom jobbat har jag fikat en sväng med jennifer =) Hon berättade att hon fått jobb!! Go girl;)
nää... nu ska jag ta en alvedon och sova mitt huvud sprängs snart!!...

En liten solstund i vardagen=)

Godkväll.. jag och belma har kollat våra "kontrakt" och vi har faktiskt inte fuskat !! Det står faktiskt inget om att vi inte får dricka alkohol;),.. Så nu blir det utekväll på fredag också.. Men då blir det middag på harrys först så det är lite mysigt

Idag har jag framförallt jobbat, men han med en liten sol och fikstund med belms som vanligt=) men tur ijalla fall att vi är nyttiga för annars hade vi sett ut som flodhästar;P hahha.. sola brukar vi inte göra så det var väldigt mysigt=) är så himla skönt att bara ligga där och njuta av lugnet!
 

Föresten på tal om sol.. har jag precis suttit och kollat på solresor i mars=) Belma och Aida vi måste åka!!!!;)

nu ska jag lägga mig och tänkte på att jag ligger på stranden med en paraplydrink i handen ..<33

Kul igår=)

Morrn morrn.. =) Igår var en väldigt rolig dag! Det började med shopping i gbg med belms och aida ;) hittade lite olika roliga toppar .. Ska försöka lägga in bilder sen;)

Kvällen fortsatte med liten förfest hemma hos mig och sen den "riktiga" förfesten hos sarah vilket var riktigt nice=) Jag och becka var nog vildast där som vanligt;P.. hahha   Belms och Emma var i för sig också på g=)
Om man ska fuska ska man göra det hela vägen helt enkelt ... men vi käkade inget onyttigt!(duktigt:P)

När vi kom till krogen blev alla crazy ;) hahha...det var så himla kul att dansa=)

nää.. snart tror jag jag ska träffa belma ! och sen blir det bio med sarah ikväll=) 

Ha en bra söndag<33


tråkigt...

Oh gud, är så sjukt uttråkad!:( så himla tråkigt va ska jag göra?
Det är nu man skulle behöva en kille:P.. hahah

ja ja.. får la vara duktig och laga mat tills i morgon! ...


Livet är upp och ner... men tur är väl de

Igår var jag så jävla glad, men idag är det inte riktigt så :(.. Vill inte riktigt berätta varför , men det har med att en viss person ska sluta! (från mitt jobb alltså) en väldig underbar och fantastiskt person.. det lät väldigt fjäskigt, men så är det faktiskt;) En tjejkompis alltså inte än kille:P..

Från det ledsna till det positiva: Jag är på så himla bra humör förutom det och känner verkligen att jag trivs med hur mitt liv ser ut nu och framtiden! =) Det var ett tag sedan det verkligen kändes så..


Övriga dagen:
Följde med till sarahs jobb en stund.. fick se några modeller fotograferas;).. lite kul det såg ut! Snacka om att man själv skulle vilja göra det...:P...

Hoppas du har en bra dag i morgon och kom ihåg att efter mörket kommer ljuset.!!


Jag är på bra humör=)

AA=) Idag är jag så himla glad! Vet inte riktigt varför somnade inte jättetidigt igår och vaknade av att mamma blåste håret i morses,men men livet är förvånande ibland:P.. var ute och gick en sväng med belma innan jobbet i morses , riktigt trevligt faktiskt;) det får vi göra om! nu attans ska vi bli trimmade!!!

När jag kom hem från jobbet kollade jag på mumiensåterkomst, en riktigt bra film faktiskt =) man får lust att fajtas.. hahha..

Nu blire sängen , börjar 7 i morgon
nattis<33



dag 3 i vara nyttig en månad..:P

goddagens=) än så länge håller jag mig nyttig! ingen glass har slinkit ner i denna magen.. ( min favorit på mc:P) Har i för sig gått 3 dgr så det är lång bit kvar, men men man ska se det positivt;)

Förövrigt har det inte hänt så mycket på sistonde .. var på den nya brad pitt filmen i fredags, men den var rätt dålig! :P
I lördags tog jag slappar dag med shopping, ansiksmask och massa spa grejer..=)
söndag var en jobba-extra dag... :P.. hahah


  MIna nya vår jeans =) snygga eller vad!? FRån gina bara 399kr ..tröjan också gina 99kr..

Människor är konstiga!?..

okej vi har väll alla varit kyliga mot våra vänner en eller annan gång.. shit it happens som man brukar säga, men va fan snällt att inte ens hälsa eller säga hejdå! det är inte första gången heller:(.. vad är erat problem! och va sjutton man ska inte döma folk utan att känna dem.. DEt är sant som man säger skenet bedrar!! och vi har väll alla en eller annan dålig sida ... ELLER??? om vi inte hade haft det hade vi inte haft något att sträva efter!....

Okej, behövde bara skriva av mig ilskan:P..

By the way har köpt bloggar just nu från min nya dator;)

Just det innan jag glömmer så har jag och belma gjort ett "avtal" om att inte äta onyttigt eller minst träna 1 gång i veckan tills den 17 februari.. så nu är det upp till bevis! game on Belma;)

bra på allt, jämt och ständigt vill vi väll alla vara? eller..

Jag får perioder lite då och då som jag får för mig att fixa ordning allt i mitt liv,,, Just nu gäller det det mesta.. träna, jobba, fixa mitt nya rum , hålla koll på ekonomin(inte för att jag någonsin varit dålig på det:P..) ta reda på framtiden m.m...
Kan vara rättt gött att fixa allt sånt så att det slipper hänga över en!=) Därför tänkte jag satsa på en lugn helg för atrt ordna upp allt + att jag behöver komma ifrån festandet lite:P hahha..

Skönt ijalla fall att jag vet vad jag vill göra nu framöver.. med tanke på att jobbet känns lite tråkigt för tillfället:( men det går la i perioder.. får jag hoppas!!!

pusshej

tack för en härlig lördag!!=)

Hej svejs .. igen=) Äntligen är det måndag igen.. eller kanske inte:P helgen var himla kul=) firade min födelsedag i lördags , hade lite folk hemma och sen festade vi ;) precis som man ska fira 19 årsdagen;)...
Annars har jag inte gjort så mycket i helgen....hmm.. föresten måste nog börja ta det lite lugnare nu, har typ varit ute varenda helg jättelänge.:P.. så denna helgen blir det lugnt! Men det kan också vara trevligt=)

Har "by the way" :P......just kollat på en skräckfilm och för första gången var jag inte så rädd;)...hahha ska bara inte gå på en båt med killar jag inte känner!!!

nää. men nu blir det en bok eller nått. natti<3

Kära onsdag

jahha.. så har man avklarat ännu en dag på jobbet! trött som vanligt.. men men  . onödigt att klaga!;P.. annars håller jag på att renovera mitt rum=) ska få dubbelt så stort+ dubbelsäng! inte helt fel...
Känns nästan som en liten egen lägenhet :S förutom att det ligger i mammas och pappas hus.. hahhaha!
men det blir nog bra=) börjar bli lite sugen på att börja plugga till hösten=) ska antingen börja plugga ekonomi eller journalistik.. men måste kolla upp det lite nogrannare..är ju ändå ett ganska viktigt val!
nää. men nu ska jag läsa en ny bok!=)

ha det bäst. pusshej

Boys boys boys..

Varför är det egentligen så att man måste träffa på en ny kille för att glömma den gamla? okej det handlar om att gå "vidare" själv och att man är bättre än så.. visst visst,  men det är självförtroendet att man kan få en "bättre" som verkligen får en att känna den sista glöden att man klarar sig själv! Finns det egentligen någon kvinna/tjej som inte gillar att slå alla de "andra"???...


RSS 2.0