Jag är så bra ;P

Lite bilder från turkiet


Fy fasiken vad glad jag är just nu! Hade en så grymt bra dag på jobbet igår =) Jag lyckades så bra att jag är sjukt laddad inför dagens pass!!;) om det fortsätter så här kommer jag bli rik snart.. hahhah:) Måste få skryta lite när det gick så bra!;P

Annars är det som vanligt i stort sätt. ska till båstad om några veckor och hälsa på sarah igen ! Saknar henne så det ska bli grymt roligt =)

mamma och pappa så söta!=)

Måndag igen =)

Hej hopp =) Nu är jag äntligen tillbaka och skriver igen! Har inte orkat eller hunnit göra det på evigheter eftersom jag varit såpass trött när jag kommit hem från jobbet :( .. denna helgen var jag också så seg och trött att jag verkligen inte orkade.
Kommer nog inte bli så att jag skriver varje dag, men ska försöka hinna med och orka göra detta ganska ofta ;)

Vad har hänt på sistonde? Jag har i stort sett arbetat som sjutton, vilket har kännts riktigt gött  ! Alla på mitt jobb är enormt snälla och roliga ..så jag längtar nästan att gå till jobbet på morgonen =)
I fredags fikade jag med belma och aida.. Aida ska nämligen till bosnien i 3 veckor så vi sa hejdå till henne :( Kommer att sakna dig!! Lördagen spenderade jag med att slappa och umgås med filip och mirja =) de var hemma för ett kort besök.
På kvällen blev det "Sex and the city " filmen! Den var så sjukt bra!!! Jag och belma har varit på vi klarar oss utan killar humör resten av helgen;P.. hahahha  Föresten ska kanske till båstad och hälsa på sarah snart =) kanske hittar någon snygg kille där ;)

Nu ska ja till jobbet . ha det så gött! Njut av solen(för det hinner inte jag göra, kanske lite ;() kram!!Lite smakprov från turkiet ;P hahha (bilden är från fridas kamera.. men det kommer mer bilder när jag har laddad över från min kamera!)

jobb i morgon =)

I morgon blir det första dagen på jobbet! är lite nervös, men framförallt uppspelt ;) Ska bli så gött att äntligen sätta igång ! Än så länge har jag bara sett positiva sidor med företaget och dess anställda så det känns sjukt bra=) är taggad till tusen. Det enda dumma är att jag kommer komma hem så sent som halv 11 på dagarna vilket innebär att jag inte kommer hinna blogga på kvällarna :( börjar dock 12 på dagarna så jag hinner skriva på morgonen.. kanske inte första veckan , men sen!

Ska verkligen försöka hinna med att lägga in semester bilderna denna veckan!;P

Ha det bäst ! önska mig lycka till i morgon! pussen<33

Jag har fått jobb!

Jag har äntligen fått jobb, så himla gött!! Det var därför jag inte hann skriva något i går.. hade flera intervjuer och sen gick jag till stan med Aida på kvällen =). vi hade tänkt parta , men det blev inte så eftersom det var så lite folk ute... Istället gick vi och fikade i partykläder  hahha;) Vi såg snygga ut ijalla fall =)  Ikväll blir det party !! ska fira som attan shejka shejka och ännu mera shejka (om det nu stavas så :P) hahha

I am back =)

Hej allisammans! Nu är jag tillbaka i Sverige igen (eller rättare sagt jag var det klockan 5 i morses, men orkade inte skriva då;P. Turkiet har varit så himla gött!! och lite galet också :S Turkarna var inte lite på om man säger så trots att mamma och pappa var med! Jag vet inte hur många som har flörtat med mig helt seriöst!! har skit många roliga flörtningshistorier ;) tar nån nu och resten sen!

När vi satt och väntade på att bussen skulle köra oss till flygplatsen gick en av servitörerna och låtsades gråta för att han skulle sakna mig(hahah) .. en kom fram och gav mig hans msn. och en som jag inte har pratat med på hela semestern kom fram och bablade en massa om att det var billigt och varmt i Turkiet under Augusti och han verkligen ville att jag skulle komma tillbaka! sen när bussen kom..kom han fram igen och frågade när jag kommer tillbaka.. om det var i sommar eller nästa år!? Så himla roligt =)

En annan rolig sak som hände var under tisdagskvällen: Vi gick till en av restaurangerna för att äta (som vanligt:P) .. alla servitörer som jobbade där var riktigt charmiga! En speciell flörtade med mig typ hela kvällen =) Efter ett tag pussade han mig på kinderna några gånger =) .. efter ett tag gick det på en engelsklåt (sån som man gör en viss typ av rörelser till) och det slutade med att försökte imponera/flörta genom att dansa till den. efter ett tag började hans kompis också och till slut dansade alla servitörer i restaurangen!! hahah, det var sjukt roligt;) Kvällen slutade med att en tant kom in på restaurangen och sålde rosor och "min servitör" och hans kompis kökpte en varsin ros till mig och frida =) Så himla charmig var han!! 

Mer berättelser och kanske lite bilder senare!;) ha det gött, och passa på att sola;) 


Turkiet here I come!! =)

Tjabba:). Intervjun igår gick bra och jag ska tillbaka nästan fredag på en ytterligare, så det verkar positivt! Skulle vara kul att få ett jobb nu:)

Om några timmar (kl 17.00) åker vi till landvetter!! Ska bli så himla gött att få sola lite;) och förhoppningsvis shoppa också! Hinner tyvärr inte lägga upp några bilder innan turkiet(från båstad), men gör troligtvis det i samband med turkiet bilderna ;) Frida och jag ska fota som galningar! Nu måste jag packa klart  och allt annat jag måste hinna att göra!

Ni får ha det så bra i Sverige !så syns vi när jag kommer hem! Ha det bäst. pussar <33 

Arbetsintervju..

Håller på att göra ordning mig. Ska snart åka på intervju i Gbg så vi måste sticka snart (pappa ska köra mig så att jag hittar rätt)Tur det! =)hahah.. är inte speciellt nervös faktiskt, men kommer säkert bli det sen! Ska försöka ta det lugnt och vara mig själv och hoppas att de älskar mig ..hahah;P. Nu måste jag sticka det tar ju ett tag att åka dit. Håll tummarna för mig!!! xoxo /Emma

RSS 2.0