måndag. så var en ny vecka här=)

Vill börja veckan med att önska Aida grattis som fyller 19 år idag!! Grattis gumman=) Hoppas verkligen att du haft en grymt bra dag och att det var kul i lördags;)

Min måndag har varit mycket bra=) en bra start på veckan helt enkelt;)! Mest jobb och övningskörning.. tänkte faktiskt lägga mig riktigt tidigt idag=) kan vara bra att göra det ibland..

kompisar eller vad?.. likadana väskor.. förr hade vi likadana jackor skor.. m.m., pågrund av aida:P.. men älskar dig ändå!;)<3

söndag- och reda uppe!!

Godmorgon! Hoppas ni sovit lika gott som mig, eller kanske inte;P festat?... kändes igår som alla gjorde det förutom mig;).. hahahah, hade sån lust men jag måste skärpa mig med körningen nu och det är ganska svårt att köra när man är bakis och skit trött!!;P

Gårdagen var trotts ingen utgång väldig rolig=) .. dagen spenderade jag i gbg och shoppade med mamma och pappa!! Hittade en del fynd faktiskt;).. många tröjor av någon anledning.. min nya favo butik är numera monki!! Så snygga kläder och bra priser dessutom!! Ska försöka låna syrrans kamera och lägga in bilder sen!!;)
När vi hade shoppat klart besökte vi min faster och hennes man.. i hans lägenhet i gbg (han jobbar där på veckorna)

Kvällebn spenderades på förfest hos aida.. lite galet , men väldigt kul!!=) sen drog jag hem och kollade på paris hiltons nya film " Hottie and the nottie" var lite konstig! men bra slut=)


Ha en bra söndag =).. passa på att fika ( sånt man gör på söndagar?:S) .. brukar jag ijalla fall:P

puss

God morgon=)

Efter en skön natt med mycket sömn har armen blivit mycket bättre!!=) Det känns fortfarande lite.. men jag ska faktiskt dra mig till jobbet och försöka idag=), i värsta fall är det ju bara att gå hem!!;)

Just det .. Idag är det ju fredag också:P.. Har jag några roliga planer,,.knappt.. jag ska jobba till kl 20!! men det blir lite ob ijalla fall=) När jag kommer hem ska jag fixa lite inför aidas kalas som är i morgon.. men jag berättar inte vad ifall hon läser;P.. måste vara en hemlis!!!!

I morgon ska bli en riktigt rolig dag =).. längtar !!! Först på dagen ska jag till gbg och shoppa med mamma och pappa ..och sen på kvällen blir det som sagt aidas kalas=)

Ha en bra fredagskväll!!;).
mitt snygga plåster;P


brännskadad

Okej brännskadad var la lite överdrift:P.. men jag har faktiskt bränt mig himla mycket idag!!:(... jag skulle flytta undan lite pommes och självklart klantig som jag är bränner jag mig i fritösen!!:(.-.gjorde så sjukt ont och det slutade inte på flera timmar så jag fick gå hem från jobbet!.. åkte förbi läkaren med mamma också och fick världens tjockaste plåster, men jag tror faktiskt det är väldigt bra för att det ska kunna läka =). nu ska jag sova och hoppas att jag orkar jobba i morgon!


DET ska bli en bättre dag i morgon!!!:P ooch håll er borta från pommesen för de kan vara farliga!!;)

puss

Torsdag

God morgon eller det blir nästan godmiddag för min del :P.. hahha.. inte för att jag ska äta än på länge.. flum flum;)..  har nämligen haft körlektion tidigt i morses!! Det gick bra, men måste verkligen öva på att ligga mer till höger när jag kör!!;P..men det ska nog fixa sig;) Hoppas jag:S!!!!!! Men inget är omöjligt, och jag vet att jag kan fixa det!! Okej.. nu ska jg sluta prata om det;)

Igår var jag med sarah , anders ,lisa,tedd och några mer=) var väldigt roligt.. äntligen en ledig dag;)!! Kom till och med iväg till gymmet=) inte helt fel!!
Vi köpte sushi och tog med oss och käkade hemma hos sarah ... så himla gött!!!=) sen drog vi ner på stan och fikade, men jag var faktiskt nyttig och¨åt rågris till sushin och smörgås när vi fikade;).. hoppas det håller i sig!!;)

Träffade också en gammal vänn igår, men kände verkligen att vi låg på helt olika nivåer  och jag var inte ensam om det!.. vet att det låter flumigt vill dock inte berätta allt:P

Lite flummmm med syrran=)


dålig upptadering!!

Hejsan igen=) sorry att uppdateringen varit så himla dålig på sistonde!! har helt enkelt inte hunnit;P.. varit mycket på jobbet på sistonde och mycket annat..

Men nu ska jag ta mig i kragen och verkligen sätta igång igen=)..
Idag har jag jobbat från 11-20 lite för länge om man frågar mig med tanke på att jag hade körning halv 8 i morses och att jag hade svårt att sova i natt!!.. Helgen bestod också av jobb fast lite festande hann jag med;).. men kan säga att gårdagens arbetspass gick lite segt på grund av det:P.. hahhah..

Nää, nu ska jag gå ner och fixa något varmt och dricka och sen blir det snart hopp i sägn..=).. puss


Idag är jag ledig=)

Denna veckan är jag både ledig måndag och tisdag.. känns alldeles underbart!;) hade tänkt att skriva en massa, men hinner inte det nu;P pratade med sarah ganska länge istället. bland annat om hur jag fick mitt blåmärke och en hel del mer om lördagskvällen;).. nu ska duscha och sen dra och käka sushi!=) ha det gött!!;)..puss

Söndag och bakis, precis som det ska va;P hahhaha..

Går kvällen , natten, morronen var grymt rolig!!=) Alla var på grymt bra humör och var laddade.. tråkigt bara att jennifer inte hängde med ut:P.. men men, förstår henne också! ;)
Sarah bakade inga kakor igår(sak som hon gör ibland på våra efterfester.. hihii.. love you sarah!!) blev mcdonken mat istället!! vi kom hem till sarah (efterfesten) vid 4 nånting och somnade först 6.. efter bland annat kollat på den nya sago filmen.. kommer inte ihåg vad den heter , men jag tror ni förstår när jag säger att den är halvt tecknad och halvt riktig...;P
Sedan vaknade vi (jag och sarah,,,inte de andra) kl 8 redan.. kan aldrig sova på efterfest!! och fortsatte kolla på film..
Dagen fortsatte i samma tempo och vid 5 tiden nån gång trog jag hem =) Lyckad fest helt enkelt;)

Annars så börjar jag längta till jul( fast att det är evigheter kvar!) just för att granarna var förbi och sålde jultidningar idag=)

Planen för morgon dagen är följande(jag är ledig=):
*träna
*fixa nytt bankkort
* äta sushi med vännerna=)
*städa klart rummet
* fixa i garderoben


En gammal söt bild på mig och syrran=)

Lördag-lets party!!!;)

idag har jag jobbat från 11-17 .. lite jobbigt, men dock så kul!! ( att bli lite rikare är heller aldrig fel;)
men nu är det party som gäller! sitter hemma hos belms och bloggar=) (använder hennes mobil, bilderna!)


Här kommer dagens outfit party stile;), puss.. festa hårt nu!!;P


Bajs..:P

Gud idag är inte min dag!!! Vaknade typ tusen gånger i natt för att jag hade så ont i halsen och detta har gjort att jag varit skit trött hela dagen! :( grrr ... halsonten finns fortfarande kvar och har givit extra effekt med någon form av feber!! bajs!!
Har varit på dåligt humör hela dagen tack vare detta och dessutom var det någon på jobbet som sa att hon tyckte att jag såg liten ut.. alltså mycket yngre än vad jag är ( vanligtvis brukar jag inte bry mig om sånt , men idag har jag varit på depp humör:() ... jajja, mina föräldrar ser mycket yngre än vad de är s de kanske är positivt=) Pappa fyller snart 50 , men det är ingen som tror det =)..


Annars har jag varit ute på en grekiskrestaurang och käkat med sarah och jennifer =9 riktigt mysigt faktiskt, men jag har ätit så sjukt mycket denna veckan och inte hunnit träna så det känns väl sådär :(...


gud.. hoppas det blir en bättre dag i morgon!! nu ska jag sova ( körning halv 8 i morron)... natti<33

dålig uppdatering:P

Har starten på veckan varit bra?=) själv har den varit mycket bra.. dock lite trött , men men det är så man får stå ut med när man festat i helgen! På tal om festat --- jag harínte berättat om i lördags än!!! Sarah kom ju som sagt hem och jag umgicks med henne en stund på dagen och sen på kvällen festade vi !;) med några andra från hennes gamla klass.. intede vi brukar hänga med men det var kul änså=) ! Både jag och sarah drack lite för mycket!!! hahhaha.. men vi hade kul, så vem bryr sig!?

Vi lekte sanning och konsektens och det slutade med att en kille skulle göra sugmärke på min arm ..hahah. men som tur var försvann det innan jag kom hem;P ..massa annat roligt hände men orkar inte berätta allt:P

Nu ska jag sova.. slutade kl 22!!! ska upp och träna i morron också;) natti natti

RSS 2.0