Grattis belmis=)!!

grattis belma som fyller 19 idag!! idag ska vi fira ;) , men framförallt i morgon!! lets party..

  <33333

trött..

idag har varit en väldigt konstig dag på jobbet:S.. nästa hela dagen var jätte lugn, trots LÖNING:S... men sista timmen innan jag slutade blev helt hysterisk.. tror aldrig jag stressat så mycket... eller föresten förra löningen var värre!!;P
Annars har det inte hänt så mycket idag mest tagit det lugnt var så trött!!:( tror jag håller på att bli sjuk, både mina ögon och tandköttet gör ont:(.. Belma fyller år på fredag så jag tänker inte bli sjuk!!

föresten jag har kommit på lite till julklappslistan:
* Sex and the city boxen
* mjukisbyxor
*pyjamas

nu ska jag läsa lite och sen sova. så natti natti<3

Hemmakväll

Denna helgen har varit en mycket mysig, men lugn helg=). Ibland kan det vara skönt att ta en pause från allt festande och bara ta det lugnt! Igår var jag på den nya vampyrfilmen med belma.. och så snygg som han var skulle jag inte säga nej till en vampyr:Phahah. Efter filmen drog vi och fikade en stund.. gud, den morotskakan var underbar;)

Idag har jag varit en sväng på stan med mamma och mormor=) blev fika även idag hahha..=) Köpte två par skor.. utförsäljning!!;)  Nu sitter jag och lyssnar på musik .. kollade på "The skorpionking" den filmen rekomenders absolut!!!

Men nu ska jag kolla lite på the hills sen blirre sängen. natti natti<3


It is snowing=)

Whoo!!! äntligen är det snö =) så himla mysigt älskar denna årstid! Jul, nyår/min födelsedag..
Nackdelen är bara att jag inte köpt vinterstövlar och jacka än..:(... nu blir det ut i morgon!!!

Föresten.. BELMS!! Han är en gubbe hur bra du än tycker han är och aida sa att ni kunde se honom i sommar istället!!!!

Okej!!

Goo aida!;) och bu för belma.. är du seriös med att du dissar MILANO för en bosnisk gubbe???? okej, du drar vi faan själva aida!!??=)

tisdag..

Helgen var väldigt rolig var i göteborg i fredags med belms, aida och becka.. blev lite för mycket dricka dock;P.. hahah, men det var kul (jämfört med dagen efter hahah)  lördagen hade sebbs kalas.. det var kul , men drog tidigt var inte direkt på topp..

Är jag klantig eller vad föresten... sprang runt och dansade och sjöng med borsten i mitt rum, och vad gör jag inte... slår den rakt i pannan så jag får en bula...:(.. hahaha

En sista sak jag måste säga innan jag börjar fixa mig inför jobbet.. BELMA DU FÅR INTE DISSA MIG/AIDA/MILANO FÖR EN BOSNISK SÅNGARE!!!!!!!!!!!!!!!!

Dags att städa!

Okej, det finns en sak jag avskyr och det är just att städa!! Om jag skulle få bestämma själv skulle jag ha det stökit jämt.. eller kanske undantag för julen... men problemet är att dammet kommer oberoende om jag tycker det är roligt eller inte... nu har jag i för sig inte städat mitt rum på flera måndaer så det är väll på tiden...:P.. urrkk, men det blir fint sen;)

RSS 2.0