Hemma igen..

Båstad var underbart! Så kul har jag inte haft det på länge =) Fick äntligen träffa Sarah och se hur hon har det . Hennes lilla stuga som hon bor i under sommaren var jättefin. Hade velat ha en likadan om jag jobbade i den söta lilla Sveabutiken som hon gör. Verkade så himla roligt! Fast det är klart att det kan bli lite segt efter ett tag...
Det var riktigt härligt väder dessutom vilket gjorde allt mycket roligare och många snygga killar ..hahah:P..
Vi festade på Pepes bordega i fredags ( för er som inte vet är det en natt klubb som många kändisar brukar va på under tennis veckan.. btw så är det 20, men vi kom in ändå;P).. Det var skitkul!! Nästan alla killar spanade in oss eftersom vi var de snyggaste där, inte helt fel känsla!!
Lördagen slappade vi mest .. Jag och Jennifer fick stanna längre än planerat för en annan bil hade ställt sig för våran.. idioter:P.. vi ropade upp deras bil i högtalarn.. hahaha.. men fick ändå vänta 2 timmar!
Lördagskvällen gjorde jag inget annat än att sov. Igår gjorde jag heller inget intressant och idag har jag fixat lite smått inför turkiet:).. Föresten ska på arbetsintervju i morron!! Önska mig lycka till:D
Nu ska jag köra med pappa och sen packa... ska försöka hinna lägga in bilder ´från Båstad i morgon!!
Hejsvejs

Blev sol ändå!

Det har äntligen bivit sol ute =) Hoppas att det är det i Båstad också ! I morgon drar vi och kommer tillbaka på lördag. Det kommer bli så himla kul (som jag sagt några gånger:P), men måste säga det igen!!

Annars har jag skickat ut tusen ansökningar känns det som. Alla i gbg.. Om jag inte får en intervju/jobb snart blir jag förvånad! Någon måste ju vilja ha mig..hahahah;P..

Håll tummarna för mig! ha de bra.puss =)

Det regnar:(..

Idag är det en riktig tråkig dag med tanke på att det har regnat hela dagen:( än så länge! Hoppas det blir bättre väder ikväll, men jag tror inte det ! Ska dock försöka vara positiv!! Pappa och Frida är i Skövde och hälsar på släkten och mamma jobbar... så jag är ensam hemma. Väldigt skönt faktiskt;P Jaghar inte gjort så mycket idag ..bara lagat mat och tagit ut diskmaskinen.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på:S Måste dock packa, men det tar nog inte så lång tid.I morgon blir det att åka till Båstad med Jennifer och träffa sarah=) Äntligen!! Party , party och ännu mera party.hhiihi ;)
 


 Riktigt nyttig lunch=) jag brukar nästan alltid äta lite melon till maten(min favorit frukt) och det gör också att man inte blir sugen på något sött efteråt!

Hepatit A :(

Nackdelen med att åka till Tukiet är att man är tvungen (tvungen och tvungen, det är bra) att ta en sputa för Hepatit A. Jag är och har alltid varit lite smått rädd för att ta sprutor! urrk:( , men det gick bra! Gjorde inte alls så ont som jag trodde.. smärtan i armen är nästan helt borta nu =) Det var nog värt att ta sprutan skulle inte vara kul att få feber och bli gul i ansiktet..hellre vill jag shoppa och sola i Turkiet!!;P

=)

Snart ska jag dra ner en sväng till stan och fika med Jennifer:). Vi ska också dra en sväng till gina (ginatricot) rean.. har inte hunnit kolla på den än!;P.. Vet inte om jag ska köpa så mycket,alla pratar om att det är så himla billigt i Turkiet så jag kanske borde vänta.....(ska försöka ijalla fall:P).

Mamma ringde precis och sa att hon hade pratat med en på hennes jobb och han har varit på samma hotell som vi ska till (flera gånger). Han har förklarat alla bra shoppingställen, matställen m.m.!! =) Dessutom känner han personalen så han har skickat ett mail om att vi kommer... man vet ju aldrig, kanske får vi special  behandling;) hhaha

Ciao,hasta luego!.


Turkiet om en vecka!;)

Idag skriver jag väldigt tidigt för en gångsskull! Har nämligen haft körlektion halv 8 (var faktiskt inte lika seg att gå upp som vanligt!) det är dock alltid lite jobbigt och dessutom har jag blivit så seg i allmänhet nu när jag är ledig:( Ska dock försöka spela en hel del tennis med pappsen och gå upp i tid på morgonen så kommer det förhoppningsvis snart bli bättre! =)

Resan till Turkiet blir av!! Mamma bokade igår kväll och vi åker om exakt en vecka =). Ska bli så himla gött! Ska shoppa som attan när jag kommer dit, sola/bada .. kanske fixa naglarna;) (har hört att det är billigt där!)

Här är bilder på hotellet (ligger i Alanya) :


Tisdag- båstad på fredag!?

Jag kanske ska åka till Båstad på fredag!! aa, så himla roligt =) Äntligen ska jag få träffa min Sarah!!! KUL KUL KUL.. längtar:). Jennifer ska också med, så vi ska parta i Båstad. Så sjukt roligt!!

Föresten mamma har hittat en resa som hon gillar, så det kanske bli turkiet nästa onsdag! Inte helt fel..HOPPAS!

 Bild på mig och sarah (väntar på att åka till Portugal)

Ha det toppen=)..puss<33

Tennis:)

Idag spelade jag tennis redan klockan 10 med pappa. Mycket duktigt för att vara mig;P.. Har blivit så sjukt slö nu när jag fått lov.. lov och lov, nu när jag är arbetslös:( . När jag gick i skolan spelade jag tennis ibland innan skolan(eller ibland och ibland hände väl några få gånger eller rättare sagt 2:P)..heheh. Pappa är ledig nu så jag tänkte försöka komma igång!!

Annars har jag hängt med Robin och Erik idag. De är så himla roliga.. de skulle köpa löshår för metaltown..eller vad det nu hette och det slutade med att Erik köpte en darkvaider(eller hur det nu stavas) mask:P..hahhah. så himla coolt!!

Just nu sitter jag och kollar på sista minuten resor vill så himla gärna åka. Blir nog dock med familjen denna gången.:) Här är några bilder från när jag va i portugal med Soli och Sarah:

Söndag

Midsommarafton var väldigt mysig. Det var kul att umgås med Soli för en gångsskull, men det blev inte direkt någon festkväll somnade redan klockan 1! hahha (vanligtvis brukar det bli typ 5;P).. Det var väldigt mysigt i Varberg under dagen.. men när vi skulle dra till stan på kvällen hittade vi ingen krog att gå till och sen när vi skulle hitta en fest närmare där vår stuga låg gick vi åt hel fel håll.. men men. hade så himla ont i fötterna sen att jag inte hade lust att festa. Nöjde mig med en korv och att krypa ner i den varma sängen istället!:) 

Kom hem redan i Lördags , men min kusin Hedda och hennes mamma(även min moster) Anna var på besök så jag har umgåts med dem både igår och idag. Synd att min kusin Linnea som är lika gammal inte kunde komma!
Föresten så har jag också bokat tennistid för mig och pappsen i morron=) ska bli så himla skönt att röra på sig för första gången på evigheter.. ska också försöka äta nyttigt denna veckan!!

Lite bilder från midsommar:

midsommar-varberg

Idag skriver jag väldigt tidigt!(jämfört med vad jag brukar:P) hahah, men det är bara för att jag ska åka till Varberg kvart i 11 och måste fixa lite saker innan dess. Jag packa redan igår, men gud vad mycket det blev!?.. jag ska bara sova där en natt.(det blir ju samma som om man sover över hos någon på efterfesten;P)..jag måste ju vara reda för alla väder, det är ju trots allt midsommarafton!!(vilket nästan ALLTID betyder regn där jag brukar vara:() men jag bryr mig inte så mycket ska bli så himla kul att parta med soli. Vi ska i för sig åka till Varberg med hennes familj(bo i en stuga med dem) , men på kvällen drar vi ut och utforskar stan!=) För övrigt har jag inte så mycket att förtälja, men ha en grymt rolig midsommar!!;) bilder kommer i morgon!.puss<33

Torsdag

Nu har jag blivit dålig med uppdateringen igen:(.. av någon anledning har det blivit så att jag skriver varanan dag:S , men måste bli bättre nu( som jag sagt tusen gånger:P)haha. De dagarna jag inte skriver brukar det vara så att jag gör massor med saker hela dagen och sen hinner jag inte skriva innan jag somnar:P.. men men . Igår flumade jag runt med Belms som vanligt. hahha;P. Vi har av någon anledning bestämt oss att fika i varje stad i Västragötaland. Lite annorlunda, men trots detta mycket roligt!;).. hahha, igår var i Skene. Inte det största stället man kan komma till! kan knappt säga att det är en stad:P. Vi flumade runt där lite och kollade på allt möjligt bland annat var Belms kille bor;P. Alla kollade typ på oss eftersom de antagligen visste vilka alla var förutom vi. Man kunde tydligt se att det var väldigt litet även tack vare att det inte ens fanns ett fik i hela Skene!!! hahah, vi åkte hela vägen i onödan. men sen köpte vi pasta sallad i mataffären och åt i stan(torget rättare sagt:P) När vi kom hem gick vi runt i stan en sväng och sen drog jag och kollade på fotbollen med två kompisar.. men det gick ju dock inte så bra för Sverige:( Idag ska jag hjälpa mamma lite hade jag tänkt, fixa fram belmas shorts (för hon åker idag!), Träffa min kusin Hedda och hennes mamma Anna som kommer hela vägen från Stockholm:).. ska nog packa lite också( ska till varberg med soli i morgon) Ha det bäst;).puss

Tisdag

Idag hade jag ännu en körlektion. Det gick faktiskt väldigt bra!=) om det fortsätter så här kommer jag nog ha mitt körkort snart!(hoppas) Annars var jag en sväng i Gbg(göteborg). Jag köpte en jätte snygg klänning ska lägga in bild i morgon hade jag tänkt! Orkar inte skriva mer idag:p, men ska försöka vara bättre i morgon!!;). här har ni lite bilder från i fredags: snygg pose?:S

Söndag-regn:(

Idag har jag inte gjort så jätte mycket .. egentligen bara sålt aftonbladet och grejsat med lite annat. Försov mig i morses:P.. Började sälja tidningar halv 11 istället för 9.. opps.. men tidningar brukar alltid vara försenade ändå. och ajag kännr de jag säljer till:). .. SOm tur var regnade det inte förens när jag var på väg hem.. men nu gör det de:( tråkigt!!! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra:S måste skaffa jobb nu!! är så himla uttråkad:(. Har inte fått bilderna från Belma än, men här har ni en bild som jag tog innan jag åkte till gbg (glömde att jag hade den)..Hoppas det slutar regna snart!!!

Lördag

Gbg(Göteborg) blev inte riktigt som vi planerade, men det var kul :) Det var så himla länge sedan jag festade med Aida och Belma!! Hade dock massor med fläckar på tröjan när kvällen var slut..hahah:P brunkräm.. pågrund av aida:P.tyvärr har jag inte fått några bilder av Belms än och just nu jobbar hon.. men det kommer:).   Idag har jag annars inte gjort speciellt mycket (sovit) hahhha.. föresten jag har ett tips på en jättegod smoothie som ni kan göra själva!! den är bra för huden, naglarna, håret och humöret..inte illa;).  


Receptet:
1 mango
4 kiwi
4 mintablad
3 ½ dl annansjouice

Skala de olika frukterna noga och skär dem i små bitar. Mixtra sedan väldigt noga!!

Jag orkade knappt dricka en fjärdedel så det fungerar säkert med mindre om ni bara har det hemma:)..


hejdå.puss<33


Fredag- gbg ikväll!!;)

idag har jag inte gjort så mycket.. men nu håller jag på att förbereda mig för en partykväll i gbg(göteborg) med Aida och Belma:).. ska bli så himla kul!! har faktiskt aldrig festat där förut.. vet inte varför..så det är på tiden! hahah.. jag är taggad till tusen;). Bussen går kvart i 7 , men jag ska hinna äta, fixa mig och vara hemma hos aida en sväng innan.. så jag hinner inte skriva mycket mer.. Belma ska ta med kameran så festbilder kommer i morgon!!;) ha en väldigt kul fredagskväll !!! Göteborg here I come;).puss


Torsdag

Igår var jag faktiskt ute och sprang en sväng!! inte illa , för att vara mig;P.hahah ...Resten av dagen spenderade jag med att grilla med Sarah, Soli, Anton, Tedd och Rasmus.. det var väldigt kul:) vi var i sarahs sommarstuga .. Det bästa av allt var att Anton lagade maten!! (han gick en kock linje på gymnasiet:)) Vi fick jättegod grillad mat..mmm!! och till efterrätt fick vi bananer med choklade i (också grillat).. Tack så himla mycket för maten Anton!! du äger!!;)För övrigt spelade vi lite spel och hade det trevligt.. väldigt bra sätt att säga hejdå till sarah!  Jag var dock lite sorgsen när jag kom hem.. och har kollat på vänner hela dagen idag( kollar nästan bara på vänner när jag är deppig.. vet inte riktigt varför, men de brukar nästan alltid göra mig glad tillslut) Jag kommer sakna dig som sjutton sarah!!!, men 10 veckor går fort(hoppas jag) och jag kommer dessutom besöka dig lite då och då:).Här har ni lite bilder från igår:
 Kocken Anton  Jag, Sarah och Soli väntar på maten

Onsdag

Just nu håller jag på att skriva lite ansökningar..tänkte skaffa mig ett jobb nu när jag inte vill plugga direkt efter studenten;P..hahah. Det finns en hel del intressanta jobb: bland annat i butik, restaurang..m.m. Låter roligt!:D Tror dock att det är svårt att få dessa typer av jobb, men man ska alltid vara positiv! För övrigt är jag ensam hemma, vilket känns väldigt skönt och lugnt..hahah. slipper familjen en stund:P Ibland kan det vara skönt att bara vara själv och tänka lite/filosofera.. På tal om att fundera över lite allt möjligt ska Sarah åka till Båstad i morgon! Kommer sakna henne så sjukt mycket:(. Hon ska vara borta hela sommaren, men jag har lovat att komma och hälsa på! (och jag håller alltid mina löften)Ikväll ska jag , Sarah och lite andra träffas för att grilla och säga hejdå till Sarah.. det kommer nog bli roligt, men ledsamt också. men men det är ju den perioden i livet där folk går vidare och bestämmer vad de ska göra resten av livet.. Ha en bra dag:). nu ska jag fortsätta skaffa jobb;). önska mig lycka till!!

Lite studentbilder:D

Här har ni lite bilder från studenten;) den roligaste dagen i mitt liv!!!Snygg bild eller hur:P? (alltså den när jag var liten)Jag, Evelina, Linnea och Fikrethahah.. hon fick inte på riktigt;P

Tisdag.. glömde gossipgirl

Hejsan:). har varit så himla seg på sistonde ,så jag har inte orkat (glömt av) att skriva något:P.. men tänkte bli bättre på det nu! Jag har inte ens visat studentbilderna än...dåligt!:P..men kanske kan göra det i morgon:). Igår var jag på stan med Belma och lite andra roliga människor vilket va mycket kul! Vi flumade lite.. hahah.(som vanligt)Annars hände det inte så mycket... Idag fick jag gå upp klockan 6!! omg.. haha hade körning halv 8, det var jobbigt att komma upp. men jag somnade när jag kom hem så det gjorde inget;P Resten av dagen spenderade jag med att shoppa med Belma. Köpte en jättesöt kjol från ginatricot.. sen fikade vi lite och gick faktiskt till arbetsförmedlingen.. har suttit och skrivit lite ansökningar så jag hoppas jag får ett jobb snart!!! Föresten,Sverige var ju gryma idag!! 2-0 inte illa:). .............kollade på vänner med Mirja undertiden så jag glömde totalt av Gossipgirl(de nya avsnitten) men men.. det kommer förhoppningsvis repris nån gång! Nu tänkte jag fortsätta att kolla på vänner:). ha det bäst:).puss

söndag

Idag har jag knappt gjort något alls.. rösten är nästan tillbaka:D, men tyvärr har jag varit sjuk idag! Jag börjar dock må bättre vilket känns mycket bra! I morgon tror jag att jag kommer vara som vanlig igen:D Det är väldigt skönt med sommarlov, men det känns dock som att alla mina vänner kommer åka bort i sommar:(.. jag ska dock vänta tills detta sker innan jag blir deppig..hahah:P, puss hej

Lördag och ingen röst;P

Hejsan:) Studenten är över vilket är lite tråkigt.. det var så sjukt kul i torsdags!! Vi började kl. 7 på morgonen med champangefrukost och fortsatte sedan resten av dagen;). Att åka på lastbilsflak var extremt roligt!! skulle vilja göra det igen om jag fick:D ...men tyvärr så tar det ju slut någon gång. När vi var klara med detta åkte jag hem några timmar och firade med släkt och vänner.. jag fick mycket roliga presenter .bland annat jättesnygga martiniglas;) Festandet fortsatte sedan natten ut!! Jag kan säga att det var mycket galet och vildare än normalt.. men det hör till! heheh:P Jag ropade så mycket att min röst fortfarande är dålig.. jag kan knappt prata hahah.. alla retar mig:(.. heheh   Igår gjorde jag inget speciellt hänge med Sarah och några andra i stan, men alla var så trötta och bakis att det var lugnt.. På kvällen hänge jag faktiskt med brosan, hans flickvänn och en av hans kompisar till en uteservering.. det var kul:D, men blev inte så sent. Idag har jag varit i mormors sommarstuga och mest slappat och ikväll blir det en konsert(några av sarahs kompisar spelar i ett band:)) ha det bra:D puss

Studenten i morgon!!!;)

Idag sov jag ganska länge vilket var mycket skönt! Nu är jag väldigt pigg.. framförallt för att det är studenten i morgon!!;) whoo..jag är så laddad/peppad!!! ska bli så sjukt roligt:) Hela familjen håller på att fixa i huset m.m. Det mesta är redan fixat. Snart ska jag åka och pynta lastbilen som vi ska ha i morgon också;). Ha det bäst!!.puss<333

Brosan är hemma

Körningen gick bra trots att mamma var med :p hhaha Hon fick lära sig något ockå, om att köra miljövänligt:P
heheh. När jag kom hem från körningen låg jag och solade nästan hela dagen! var så himla skönt;)... Aida och Belmas och några andra hade bal idag, de var så söta så.. men jag och sarah fick springa för att komma i tid( aida hade sagt fel tid, smart hon är:P) Vi kollade på alla ett tag, men sen var jag tvungen att följa med pappa till tågstationen! Min storebroder Filip har nämligen kommit hem för att vara med på min studenten:D (han pluggar och bor i Uppsala för tillfället) Jag har en så snäll brosa, han skippade en tenta för min skull!!!

Här har ni lite bilder innan balen;)

image47image50image51image53


Tisdag:)

Jag håller just nu på att fixa håret:) Har faktiskt fått hela håret rakt!!, i vanliga fall brukar jag inte göra så mycket med det .. men idag hade jag ju tid att göra det så varför inte;).. igår gick jag ner till stan en sväng med Aida! Vi köpte glass:)och solade! så himla mysigt.. hon köpte även de sista smyckena inför hennes bal som är idag!!:) Sen drog vi hem till henne.. nördar som vi är ..hahha:P satt vi och prata med varandra på msn(brukar dock vi inte göra det!) Annars har jag inte gjort så mycket idag. ska snart på körlektion, föresten mamma ska åka med och kolla.. det kommer att bli lite intressant! hahha;) Ska lägga in mer bilder sen! Ikväll blir det Belma och Aidas bal!:) Ha det gött(bra) så länge! puss

Bilder från balen!! B;)

Tjohho:) Ledsen att jag varit så seg med att skriva på sistonde!!! Dagen efter balen(alltså i lördags) var jag så sjukt trött.. låg och slappade hela dagen och på kvälle drog jag på fest med sarah och några andra.. I söndgas kom jag hem vid 7 tiden;P hheheh. och sen sålde jag tidningar och åkte och solade med Belma(förstår inte hur jag orkade!!) .. samma kväll vid halv 5 somnade jag och vaknade halv 10 i morses. Har nyligen haft körlektion och nu sitter jag här. Sorry ,om man det låter lite förvirrande! ville bara få med allt ;Pimage43image44image46Lägger in mer bilder under dagen!!:D

RSS 2.0