plugga=roligt?..

trevlig trosdag=) hoppas du har haft en lika bra som mig! Började redan 6 i morses så det blev uppgång kvart i 5.. satt och kollade på sista ansökningsdag till högskolan ( förstår inte varför jag inte sov istället..)  Trots att jag var trött var det en bra början på dagen! blev sjukt taggad att börja plugga=)...

Sen blev det jobb, jobb och jobb .. men även detta var kul idag faktiskt!

Har  träffat belms och aida en sväng idag också. Vi hade lika kul som vanligt! Snackade om lite allt möjligt och framförallt om att vi ska festa i gbg i morgon=) ( personligen tänkte jag ta det lite lugnt, men de andra två tänkte satsa så jag får la skratta åt dem)..
vi gick också till banken för att jag var tvungen att fixa en sak angånde min lön vilket var gött att ha fått gjort! Hatar dock att gå till banken, det är alltid så lång kö och tråkigt.

nu blir det min favoserie vänner och sen får vi se. ha det bäst=)

okej, nu är det officiellt! blir två veckor i magaluf i sommar=)

aa!!! har precis bokat resa till magaluf i sommar=) party och sol säger jag bara;) pussssss

så blev man väckt av mc igen..

godmorgon.. skulle egentligen ha vaknat 10 idag, men så blev inte fallet.. man får la tänka positivt.. lite mer timmar;) Jobbar bara till fyra idag så det är gött=)

Ikväll tror jag det blir träff med hemlig man :P hahah.. bio, mysigt!
Annars tror jag inte jag ska göra så mycket förutom att köpa veckorevyn=)

Förövrigt vad har hänt denna veckan.. hmm, råkade köra på en bil i förrgår!( men han var snäll så det löste sig;)).. ska få nytt kontrakt på 75 istället för halvtid=)
Har kollat lite mer på Barcelona resor! ... + att jennifer frågade om jag ska med till magaluf i augusti =)

nää. men nu ska jag fixa mig så jag hinner till jobbet. pusshej


ny dag nytt humör=)

Goddagens.. Även idag har jag en ledig slappar dag.=) Har dock städat rummet och lite så.. Bra !

Idag är jag på mycket bättre humör dessutom =) .. Insåg att dåtid trots allt är dåtid.. hahah(djup jag blev:P)..
Nää. men nu ska jag se framåt att det snart är vår vilket innebär många nya och trevliga, spännande , varma och underbara minnen;).. så tagga! hahha:P mitt favo ord..
snart ska jag träffa jennifer och sarah för en fika stund. MYSIGT

I morgon blir det jobba och planera resa så jag säger inte nej! =) (bilden från när jag var i portugal=)

de var då och nu är nu..

tjabba.. var en stund sen sist.. jobbade natt igår det är därför.. :( Idag är jag på lite halv konstigt humör......
Satt och kollade på bilder av gamla vänner förut och nu SAKNAR jag !!! aa, ursch.. för depp humör.. men men.
Får la gå och köpa godis och kolla på någon bra film!

Alla hjärtans dag var himla kul föresten;)
tur att man har henne ijalla fall!

<3<3<3

Jahaa.. idag är det alla hjärtans dag =) Planerna för dagen är att jobba ett kort pass till kl 16.00 Äta massor av godis! Belma och jag är bäst! vi klarade försjuttone  en hel månad utan onyttigt ..Plus poäng till oss!!!;)

Kvällens plan är middag hos Becka , men två killar ska vara med som en typ av dubbeldejt=) är taggad till tusen! Sen blir det nog troligtvis party...(om jag får säga det så har jag egentligen den perfekta alla hjärtans dag kvällen... får vara med en av mina bästa vänner+ en skitsnygg dejt)

Ska försöka lägga upp en bild på hur jag kommer se ut sen!

Nu ska jag fixa mig inför jobbet, men glöm inte att jag älskar er!!

Kärlek till folket;)

Godkväll =)

idag har jag både varit ute och sprungit( börjar nog komma iform, en gubbe/man sa att han tyckte jag höll bra tempo och att jag hade bra kondis;) hahha! pluspoäng till mig) .. sen har jag också åkt skridskor.. med pappsen;) väldigt roligt! Mina tidigare erfarenheter av konståkningen satt inte i:...:P.. (gud vad vuxet det lät)..

nää.. nu tänkte jag dra och hyra film och kanske ta en fika på stan=) Sista nyttiga kvällen, nu får jag verkligen ståut!!;)

sov gott


okej...

okej, nu ringde jag för att boka en tid .. och då helt plötsligt finns den inte kvar! Sprungit runt hela huset för att hitta kläderna + att tiden finns kvar på internet... Lite smått irriterad, men men det innebär ännu en ledig dag för mig;) Inte helt fel!!

Trion are coming to Barcelona!!!whoo..

Godmorgon=) tidigt jag vaknade på min lediga dag..?.. MCDOnkens fel!, men men.. Funderar på att jobba ett pass idag, men hittar inte kläderna så jag får se!!

Igår hade jag en riktig slappar dag=) så himla gött!! På kvällen träffade jag belms och aida och bestämde datum och resemål för våran resa! ska bli så kul;) är taggad!! Barcelona here we come...så se upp!! partydjuren är på g!? eller hur belms!!??....
AA=)

längtar till våren!

taggar sängen! gud vad jag är trött:(...

så var det tisdag igen =) .. lite närmare helgen;P.. hhaahha.. på lördag har jag varit nyttig en månad så då blir det fika!! I stora lasssss... aaa=) sakna choklad, morotskaka.. och allt annat smått och gott! 4 dgr...

Förstår verkligen inte varför jag är så himla trött numera..:S, men men.. kanske i för sig beror på att jag fick lite sömn i helgen;P..  är ledig torsdag och fredag så då blir det sova!!
Ska träffa belms och aida också för att planera resan!=)=)=) sjukt taggad!!

puss sötnosar!<3

jobb hela dan.. men kul var det=)

Klicka för större bildfredags !! snygg bild... hahha.. kan inte skriva en langre inlagg med ratt bokstaver.. har rakat trycka pa nagon knapp sa att det inte funkar...AA!!! nan som ar grym pa datorer!!HJALP

natti..

Kom precis hem från donken.. så när jag ändå är uppe tänkte jag passa på att nattblogga lite,, ;) Sitter här och äter flingor och kollar lite bloggar.. jag älskar verkligen känslan som man får på natten och alldeles förtidig morgon.. att man är uppe när alla sover=)

Måste börja ta mer bilder kände jag nu,,, nästa gång blir det nästan bara bilder..

okej.. jag är trött märks det??:P

hm..

Kan en viss person höra av sig nu!?...:P..hahaha..

Föresten har lagat jättegod mat idag=) korv,tomatsås och pasta.. med mozzarela(om det stavas så :S) och tomater,, himla gott! Klanttade dock mig som vanligt:P.. tomatsås på min vita favotröja:(.. inte bra, men sånt är livet!!

Börjar jobba om en och en halv timma .. natt för en gångsskull.. men rätt gött ändå, slutar redan kvart i 12 och är ledig torsdag/fredag =) men det blir inget festande än så länge:P.. hHhhAahhaha...

ser jag liten ut eller vad?...

Godmorgon =) upp och hoppa! Idag vaknade jag redan kvart över 7 , duktigt! Anledningen var egentligen att några skulle komma och fixa elementet i mitt rum.. men när jag hade pratat med dem en stund så frågar en vad jag håller på med när jag inte är hemma??.. han frågade går du på särla? (högstadiet) gymnasiet?... Och jag svarar nää.. jag har tagit STUDENTEN!!!!!!

Ser jag verkligen så liten ut???.. jajaj... får la hoppas att det håller i sig tills jag blir 40 ;).. hahah

Nää... nu ska jag se till att de fixar mitt rum så att jag kan dra och träna med belms=) pussar

=)

En glad emma har precis vaknat upp i sin nya STORA säng i sitt stor nya vackra rum =).. AAA!!! någon är lycklig..

snygga bartendern och harrys omgång 2;P..

Gårdagen var lika galet som kvällen innan(eller rättare sagt natten) =).. hahha orkar inte berätta allt men det var ganska likt dagen innan, men den största skillnaden var att jag och becka hade mysigt hos henne innan och käkade jätte god mat och drack vin!=) (eller egentligen vin blandat med cider.. men lät mer vuxet så:P) ..


BELMa jag längtar också!!;) aaa.. morotskaka, glass, choklad, ...MMMMMM!!


RSS 2.0