Jag har köpt den perfekta plånboken, men för 400;)

Jag berättade ju innan i bloggen om att jag hade hittat en skitsnygg plånbok och att den kostade lite väl mycket.. (exakt 2.600!!) men idag när jag var i gbg på shoppingrunda hittade jag exakt samma plånbok(förutom märket) för bara 400kr=) whoooo!!!Blev en grymt bra start på dagen  vilket även fortsatte bra. Det var riktigt mysigt att gå rund på stan med Melanie och kolla i affärer och shoppa. Vi lyckades även ta en liten pause på ett mysigt cafe som ligger på samma gata som NK. Det var riktigt mysigt, men sen insåg vi att Bobby (han frisören) satt några bord bort men vi var inte riktigt säkra på om det var han eller inte så vi satt där och försökte lista ut det.. men det var faktiskt han!

Shopping+god mat+ mangosmoothie+ kändis = Bra dag!

tänkte lägga upp bilder på det jag hade köpt , men min kamera funkar ju inte och de hemsidor jag var inne på gick det inte att kopiera bilder från... lite smått surt! Får helt enkelt ta mig i kragen och gå till affärn och fixa en alldeles ny kamera. Denna gången får jag se till och inte slarva bort sladden;P...

Föresten glömde att berätta om den lilla skövde resan. Var riktigt mysigt att hälsa på farmor och farfar! Kan säga att de uppskatta det lika mycket om inte mer än mig. Vi var en liten sväng utanför Skövde till en fiskeby som heter Hjo. En väldigt trevlig liten trip med god fisk och glass i stora lass.. (bilden är från Hjo)



Glömde säga grattis brosan!


Mysig måndag

Pratade precis med farmor om att jag ska åka till skövde och hälsa på henne och farfar i morgon! Ska bli riktigt mysigt faktiskt . Ibland är det skönt att komma ifrån sitt vanliga liv och bara ta det lugnt och umgås med dem!

Obs. har träffat en viss person som börjar på a idag;P.. hihih

Morgondagens schema;
*Gå upp tidigt och springa!
*Packa det sista .. inte för att jag ska vara borta länge, men man vet ju aldrig vad man kan behöva..
* jobba i några timmar.
*köra hela vägen till Skövde=)

Juste måste sätta igång med min bli pigg plan, har dock blivit mycket piggare och gladare på sistonde!


kvällsblogga=)

Sitter och kollar på Candy girls som går på E-channel. Gud vad jag kollar mycket på tv! Kanske borde sluta.
Jaja, får ta túr i det i morgon! Föresten pratade med brosan förut så nu ska jag och sarah till uppsala i slutet av juni!! Ska bli himla kul faktiskt, men  nu borde jag sova . Börjar 8 i morgon och jag sov inte direkt så mycket i natt!

kvällens bästa vänn, chipspåsen;P.. hahah, (pms på g!)

Jennifer är tillbaka och detta var tvungen att firas=)

Livet är underbart! Sitter just nu och kollar på gossipgirl , inte helt fel.
Gårdagen var väldigt konstig , men framförallt väldigt rolig.Det började med att jag och sarah åkte till maxi och köpte mat, dricka, balonger, parthattar och lite smått och gott.
Sedan lagade vi mat och sov en sväng. Utvilade och partysugna satte vi igång och lagade mat och fixade äppelpaj! Orkar inte berätta resten av kvällen, men kan säga att den var väldigt lyckad!

Helt klart en lyckad kväll!=)

Natt hela veckan lång..

Denna veckan är ganska hård! Jobbar nämligen natt hela veckan. Kanske inte så roligt, men sånt är livet.

Hinner inte skriva så mycket, ska kolla på the hills innan jag börjar! Tips kolla på de nya avsnitten på: www.mtv.com

Lite bilder från i lördags;
så kul kan man ha det;) men nu blir det lugnt, inget party på minst två veckor.. men även de kan vara gött!

Man får la pussa många grodor innan man hittar sin prins..

Var på en dejt igår. Eller dejt var överdrivet, men jag träffade en kille för andra gången. Träffade honom i lördags när vi var ute och då klickade det! En kär vänn till mig försöker alltid para ihop mig med massa killar, men igår märkde jag att det verkligen inte klickade. Det var en sån dejt som man bara vill därifrån. Killen är säkert jättesnäll och så, men nej tack! Attans att han var så snygg bara.. Fast ju vill ju ha en kille med både bra personlighet och bra utseende! och jag har träffat snyggare killar förut..Ett tips bara, säg inte att du tycker du är tjock när du träffar en tjej för andra gången!
matchar inte min tröja in i inredningen? (bild från sarajev)

Vänskap handlar ju om att ge och ta , men är det vänskap om det bara är att ge?

IMG_ (22).jpg


Jag har en väldigt bra vänn som jag gillar väldigt mycket och har skitkul tillsammans med! Men problemet är bokstavligttalat PENGAR. Okej, det är klart att jag kan bjuda mina vänner ibland och att jag inte bryr mig om småpengar. Det börjar dock kännas konstigt och fel när hon hela tiden ber efter att få låna, men betalar aldrig tillbaka! Det är la inte så en riktigt bra vänn ska vara? Ska jag berätta för henne att jag känner så eller ska jag be henne bjuda nån gång eller ska jag bara strunta i det?

Bilden är från gårdagen. Väldigt rolig kväll måste jag säga, tycker dock att jag blev ganska dålig på den bilden. Men men det bjuder jag på! Får la skylla på fotografen...

ohh yeah, ohh no..

helt seriöst har nog hittat den snyggaste plånboken någonsin! Det var precis en sån jag ville ha. Blev extreemt lycklig, men när jag kollade på prislappan blev jag inte lika glad. Den kostade 2.900:- !! vem betalar så mycket för en plånbok? I lilla borås?

Hittade dock skit snygga partyskor på stan! Ett stort plus med tanke på att jag haft mina gamla i typ ett år:P ska försöka lägga upp en bild i morgon, men är ju inte så teknisk så frida får hjälpa mig;P I morgon är det dagen med stort D. Det blir först fixande med becka och sen liten sväng till Sebbs där det är förfest. Sen blir det raka vägen till Emma och sen till krogen. och resten vet vi först i morgon!

Jag och Beckis från i vintras..

gjorde som kalle anka, åt majskorvar till lunch..

var med sarah en sväng idag och vi kom fram till riktigt roliga planer!(obs. hemligt!)

till något helt annat...

Emmas plan till att bli pigg igen:
* Se till så att jag får ordentligt med sömn varje dag.(Om jag varit uppe dagen innan så får jag offra något annat för att sova)
* Börja långsamt, men säkert träna. Är dock viktigt att ta det lugnt för körtelfebern är fortfarande i kroppen.
* Köpa vitaminer från apoteket. Har hört att det hjälper för att få extra energi!
* Slappar dagar är sköna, men dock så viktiga.
* Försöka att gå ut nykter eller bara dricka lite. För det gör en trött, men kan också vara en nackdel i tillfrisknandet.
(vet dock ej om jag kan göra detta till helgen:P)


Men som sagt om jag ska bli piggare borde jag sova nu! Börjar 6 i morgon..


Gå ut nykter eller inte ? det är frågan..

tjohoo.. idag mår jag lite bättre=), har jobbat natt så jag är väldigt trött! Men jag får vända mig till min nya bästa vänn KAFFE..:P

Dagens planering är rätt lugn. Tänkte gå ut och gå en sväng, städa rummet, träffa sarah och förhoppningsvis nya skor!

Funderat hela veckan om jag ska gå ut nykter på lördag;P.. hahha, känns som det inte är skit bra att dricka för mycket när jag är såpass trött av körtelfebern hela tiden. HMm, det är dock många roliga tjejkompisar som ska med ut och jag är säker på att det kommer bli en grymt rolig kväll om det glider ner lite cider i halsen;).. behöver ju inte ens åka till systemet denna gången... Nää, vi får se hur jag känner på lördag!

söt du är belms<33 saknar dig med!

OBs. snart är det bara 2 månader till magaluf!!!=)

life is not always funnn..

MIn personlighet är för det mesta glad och sprallig och letar alltid efter nästa sak och möjlighet att testa på. Jag älskar att se allt positivt och se möjligheterna i allt. Om man inte kan misslyckas kan man heller inte lyckas, men på sistonde har det inte kännts så!

Vet inte om det beror på killar, vänner, skolan , jobbet eller vad det nu kan vara.. men jag vet dock att det har fått min syn på omgivningen att bli lite svartare.. Det som jag förut sett så bra har blivit lite dåligt=(, men det är nog som min mamma säger om man aldrig är ledsen kan man heller aldrig vara glad! + att ännu en av körtelfeberns bieffekter är att man kan bli lite depp..

Men har dock bestämt mig att jag ska bli mig själv igen;)



RSS 2.0